Pamela Ramljak je na Instagramu pokazala kako je uredila veliku terasu stana u koji se uselila prošle godine.

Galerija


Pjevačica Pamela Ramljak prošle se godine uselila u novi stan na sjeverozapadu Zagreba kojim se rado hvali na svojem Instagramu.

Vezani članci Pamela Ramljak - 1 Pamela Ramljak otkrila oazu za opuštanje u novom domu, fotografiju je komentirala i Žanamari Perčić Prinova u životu Pamele Ramljak - 3 Nakon mjeseci borbe i straha Pamela Ramljak ne krije sreću: "Kad mi se osmjehne, vrijedilo je svakog tog straha"

A nakon što je pokazala sve prostorije u stanu, sada je na društvenoj mreži otkrila i kako je uredila terasu.

"Svi znate koliko volim uređivati terase i balkone. Kad smo došli pogledati ovaj stan, zaljubili smo se u ovu terasu. Ima i natkriveni i otvoreni dio i stalno smo tu", napisala je Pamela uz fotku svoje goleme terase koju je opremila pletenim sivim namještajem sa šarenim jastucima i stolcem za ljuljanje u obliku jajeta te je dodala: "Spremni za uživanje na suncu".

"Jako ti je lijepo tu", "Predivno", "Terasa ti je san snova", "Divota", pisali su joj pratitelji ispod fotke za koju je skupila i nekoliko tisuća lajkova, a mnogi su joj priznali i da joj zavide na terasi.

Bivša pjevačica grupe Feminem slično oduševljenje izazvala je i drugim fotkama svojeg stana, a posebno kupaonom koju je sama opisala kao svoj maleni kućni spa.

Inače, Pamela je je od 2013. godine u braku s Mladenom Salajsterom s kojim je u kolovozu prošle godine dobila kćer Mariju, a zajedno imaju i sina Antuna.

Ova influencerica iz Zagreba zaintrigirala je svjetske medije jer tvrdi da nikad ništa nije operirala, što vi kažete?

Raskopčao majicu pa porukom oduševio fanove: ''U najgoroj sam formi svog života, bit ću iskren s vama!''