Rastaju se

Seks simbol devedesetih rekla NE po treći puta!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Čini se da je ovoga puta čvrsto odlučila - papiri već predani na sud.

Slavna glumica Pamela Anderson podnijela je zahtjev za rastavu po treći puta. Zvijezdi serije 'Baywatch' i njezinome suprugu biti će ovo treća rastava, a čini se da je 47-godišnja glumica ovoga puta sigurna u svoju odluku jer je papire za rastavu već predala sudu, piše Daily Mail.

Pogledaj i ovo showbuzz Nakon svega … Povijest se ponavlja - Pamela predala papire za rastavu braka!

Pamela i Rick dva su puta ulazili u bračnu zajednicu, a ona je prvi brak okončala 2008. nakon samo godinu dana zajedničkog života, a drugi su brak sklopili početkom prošle godine.

Poznata glumica u mladosti je mamila uzdahe brojnih muškaraca, no to nije prestalo ni u 40-tima

Slavna zvijezda otvoreno je govorila o njihovom odnosu, prije nego li su se vjenčali i drugi put, gostujući u showu Ellen DeGeneres. Tada je izjavila kako su ona i Rick najbolji prijatelji s povlasticama i kako ne želi biti ni sa kim drugim.

Rick osim po tome što je vrlo uspješan pokeraš, poznat je i po kućnom videu s Paris Hilton. Poznato je i kako Pamelu i dalje 'progoni' njezin kućni video kojeg je snimila s Tommyjem Leejem. Ne kaže se uzalud kako svaki lonac nađe poklopac.

Osim s njime, seks simbol devedesetih bila je u braku s Tommyjem Leeom s kojim se oženila 1995., ali rastava je uslijedila samo tri godine nakon. Kid Rock postavio je sudbonosno pitanje 2003., ali kobna je također bila treća godina nakon stupanja u brak.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene