Pamela Anderson je veganka i velika zagovornica prava životinja, pa je sudjelovala u reklami torbica koje se ne izrađuju od životinja.

Galerija


Pamela Anderson ni u 53. godini se ne suzdržava od skidanja, pogotovo kada je riječ o promoviranju veganstva.

Vezani članci Donna D\'Errico - 2 Zbog nje su mnogi gledali kultni "Baywatch", a u 53. se nije puno promijenila i ima savršeno tijelo Pamela Anderson 51 (Foto: Profimedia) Božica kupaćih kostima i golišavih naslovnica: Najpoznatija prsata plavuša s malih ekrana danas slavi 51. rođendan

Slavna plavuša, koja se proslavila u seriji "Spasilačka služba", odbacila je sve krpice sa sebe i pozirala za brend torbica. Riječ je modnim dodacima koji se izrađuju od veganske kože, a kako bi promocija bila što učinkovitija, Pamela se skinula potpuno gola i legla na ružine latice.

"Sutra pripada onima koji mogu čuti da dolazi", citirala je Pamela pokojnog pjevača Davida Bowieja pokraj fotografije. Osim što ovaj brend torbica ne ubija životinje zbog izrade, unutrašnjost izrađuju od materijala koji je nastao od recikliranih plastičnih boca. 

Pamela je poznata kao velika zagovornica prava životinja. Svojedobno je tražila reality zvijezdu Kim Kardashian da prekine s nošenjem pravog krzna, ali i poznati brend Pradu da ga izbaci iz svojih kolekcija. Inače, o Anderson je snimljen i mini dokumentarac "Razgovor s Pamelom Anderson" u kojem priča o svojoj motivaciji za zaštitom životinja te fondaciji koju je nazvala prema sebi i podržava one koji se na prvoj liniji bore za životinjska i ljudska prava te zaštitu okoliša. 

 

Na crvenim tepisima blista, ali najsretnija je baš ovakva: Vatrena latina pokazala sijedu kosu i lice bez šminke