Legendarni kupaći

Platinasta ljepotica i nakon 23 godine stane u seksi badić koji ju je proslavio: "Nosim ga nekad"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Pamela Anderson istaknula je da legendarni crveni kupaći kostim iz "Spasilačke službe" obuče ponekad kako bi nasmijala prijatelje.

Pamela Anderson pohvalila se da i u svojoj 53. godini stane u crveni kupaći kostim koji ju je proslavio početkom 90-ih. 

Pogledaj i ovo Jose Solano - 7 Potpuno neprepoznatljiv! Bio je jedan od najzgodnijih spasilaca u popularnoj seriji, a evo gdje je i kako izgleda danas!

Nekadašnji seks-simbol, glumica koju cijeli svijet najviše pamti po ulozi spasiteljice CJ Parker iz serije "Spasilačke službe", i dan-danas je u dobroj formi. U intervjuu za Fox News progovorila je o legendarnom badiću u kojem je patrolirala po plaži u Malibuu. 

"Imam ga tu u ladici. Još uvijek mi odgovara. Nosila sam ga u nekim prigodama samo da bih nasmijala prijatelje", ispričala je Pamela. Glumica je tako dokazala i da se 23 godine kasnije nije puno promijenila kada je riječ o njezinu tijelu. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Keep it together 🌸 #Jasmin Workin on my fitness @fergie

A post shared by Pamela Anderson 🌸 (@pamelaanderson) on

Anderson je u "Spasilačkoj službi" glumila od 1992. do 1997., a na Instagramu često dijeli golišave crno-bijele fotografije. Inače, glumica je nedavno okončala svoj peti brak nakon samo 12 dana. Pamela se udala za producenta Jona Petersa (74), a kasnije je objasnila da zapravo nisu bili u braku. 

"Nisam bila udana. Romantična sam. Mislim da sam laka meta i da ljudi samo žive u strahu", rekla je. 

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Lisa Rinna (Foto: Getty Images) Lisa Rinna i Harry Hamlin (Foto: Getty Images) Lisa Rinna i Harry Hamlin (Foto: Getty Images) +0 Lisa Rinna (Foto: Getty) Naslovnica Zavodljivo se izvijala i plesala oko slavnog supruga, ali njegova je reakcija sve oborila s nogu

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene