Pamela Anderson istaknula je da legendarni crveni kupaći kostim iz "Spasilačke službe" obuče ponekad kako bi nasmijala prijatelje.

Galerija


Pamela Anderson pohvalila se da i u svojoj 53. godini stane u crveni kupaći kostim koji ju je proslavio početkom 90-ih. 

Vezani članci Donna D\'Errico - 2 Zbog nje su mnogi gledali kultni "Baywatch", a u 53. se nije puno promijenila i ima savršeno tijelo Pamela Anderson 51 (Foto: Profimedia) Božica kupaćih kostima i golišavih naslovnica: Najpoznatija prsata plavuša s malih ekrana danas slavi 51. rođendan

Nekadašnji seks-simbol, glumica koju cijeli svijet najviše pamti po ulozi spasiteljice CJ Parker iz serije "Spasilačke službe", i dan-danas je u dobroj formi. U intervjuu za Fox News progovorila je o legendarnom badiću u kojem je patrolirala po plaži u Malibuu. 

"Imam ga tu u ladici. Još uvijek mi odgovara. Nosila sam ga u nekim prigodama samo da bih nasmijala prijatelje", ispričala je Pamela. Glumica je tako dokazala i da se 23 godine kasnije nije puno promijenila kada je riječ o njezinu tijelu. 

Anderson je u "Spasilačkoj službi" glumila od 1992. do 1997., a na Instagramu često dijeli golišave crno-bijele fotografije. Inače, glumica je nedavno okončala svoj peti brak nakon samo 12 dana. Pamela se udala za producenta Jona Petersa (74), a kasnije je objasnila da zapravo nisu bili u braku. 

"Nisam bila udana. Romantična sam. Mislim da sam laka meta i da ljudi samo žive u strahu", rekla je. 

Zavodljivo se izvijala i plesala oko slavnog supruga, ali njegova je reakcija sve oborila s nogu