NAPOKON SMO DOČEKALI Pamela Anderson pojavit će se u novom Baywatchu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Iako je već izjavila kako neće glumiti u filmskoj adaptaciji 'Baywatcha', čini se kako se Pamela Anderson ipak predomislila.

Snimanje filmske adaptacije popularne serije 'Baywatch' već je započelo, a u glavnim ulogama našli su se Dwayne 'The Rock' Johnson, Zac Efron i Kelly Rohrbach kao mlada nasljednica seks simbola Pamele Anderson. Iako je Pamela već javno rekla kako ne planira ponovno obući crveni kupaći kostim koji ju je i proslavio, izgleda kako se ipak predomislila.

Pogledaj i ovo Pamela Anderson Gotovo da i nema bore Plavokosa bomba iz hit-serije oduševila izgledom u šestom desetljeću, a ne odriče se ni bujnih dekoltea!

Upravo je tu vijest na svom Instagramu podijelio Johnson, objavivši fotografiju s Anderson na setu filma. 'Ona je upoznala svijet sa 'CJ Parker' i postala jednim od najpopularnijih likova generacije, u najuspješnijoj TV seriji svih vremena. Zadovoljstvo je bilo poželjeti dobrodošlicu (jednako prekrasnoj kao i uvijek) Pameli Anderson u našu Baywatch ekipu.' Nadodao je kako ovaj film nisu mogli napraviti bez nje, a uz Pamelu, od originalne postave u filmu će se pojaviti i David Hasselhoff.

 

A photo posted by therock (@therock) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene