Originalna plavuša

Promjena je bila kratkog vijeka - opet se vratila na staro!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nakon kratkog koketiranja s tamnijom kosom, Pamela Anderson opet plavuša!

Kada je u pitanju boja kose Pamela Anderson je u posljednje vrijeme isprobala nekolko stilova. 46- godišnja glumica šokirala je svoje fanove u listopadu kad je ošišala svoju prepoznatljivu dugu kosu i zamijenila je kratkom, a onda je preko noći postala brineta!

Pogledaj i ovo Nicole Eggert Bori se s opakom bolesti Pamtimo je kao zanosnu plavušu iz kultne serije, a sada je pokazala kako izgleda bez kose, nakon što je sama sebi obrijala glavu

Ovo je zadnji put da vidite Pamelu kao plavušu!

'Moja je kosa imala povijest, morala sam je se riješiti'

No očito je promjena bila previše drastična za poznatu prsatu plavušu, pa je u subotu uhvaćena opet u svojem starom izdanju.

I dok većina vjerojatno misli kako je Pamela bila u svom naj seksi izdanju u vrijeme dok je trčkarala po plažama u Baywatchu dok joj plava kosa leprša na vjetru, majka dvojice sinova Dylana i Brandona - kaže da se osjeća itekako seksi i sada.

'To je na neki način oslobađanje od prošlosti i pokret prema budućnosti. Šokantno je koliko sam reakcija izazvala zbog toga što sam ošišala svoju kosu. Nisam bila spremna na to. Moja kosa je dio moje osobnosti i bila je fokus na svim mojim fotografijama. Ja sam se iza nje skrivala. A onda sam odlučila da je dosta s time, pomirila sam se sa sobom i odlučila se na šišanje, te otkrila svoje lice, napokon. To je viši čin ne za javnost, nego za mene osobno.
Postojao je izvjestan rizik, da se neću osjećati seksi s kratkom kosom, ali ja se osjećam još više seksi baš u ovom izdanju', izjavila je Pamela Anderson za NY Mag.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene