Pamela Anderson ljubi tjelohranitelja Dana Hayhursta, a često su bili skupa tijekom pandemije koronavirusa.

Galerija


Zvijezda "Baywatcha" Pamela Anderson (53) ponovno ljubi nakon što joj je posljednji brak trajao tek 12 dana. 

Vezani članci Donna D\'Errico - 2 Zbog nje su mnogi gledali kultni "Baywatch", a u 53. se nije puno promijenila i ima savršeno tijelo David Hasselhoff - 3 Gdje je i što danas radi Mitch iz ''Baywatcha'', kojemu je skandalozna snimka nakon velikog uspjeha zapečatila karijeru?

U siječnju se Pamela udala za producenta Jona Petersa (75) i potom njihovim ljubavnim krahom zapanjila javnost. Platinasta ljepotica je sada, kako pišu američki mediji, u vezi sa svojim tjelohraniteljem Danom Hayhurstom.

"Par je zajedno već neko vrijeme i Pamela je vrlo sretna. Bili su skupa dok je u proljeće vladala pandemija koronavirusa. On joj pomaže popraviti njen dom u Vancouveru", ispričao je izvor blizak Anderson. 

Dan je dvije godine Pamelin tjelohranitelj i s vremenom se njihov poslovni odnos pretvorio u nešto više. Inače, Playboyeva zečica iza sebe ima pet propalih brakova, a s glazbenikom Tommyjem Leeom je dobila dva sina. 

Supruga prezgodnog glumca ne mari za izgled i kritike ju ne diraju: Već je 24 godine u braku s 13 godina mlađim ljepotanom