Svojedobno je slovila za jednu od najljepših žena na svijetu, a danas ćete ju teško prepoznati.


Pamela Anderson podlegla je trendu plastične kirurgije i očigledno pretjerala. Glumica se proteklog vikenda pojavila na jednom humanitarnom događaju u Los Angelesu i prisutne zaprepastila svojim izgledom.

Vezani članci Pamela Anderson - 2 Platinasta ljepotica i nakon 23 godine stane u seksi badić koji ju je proslavio: "Nosim ga nekad" Pamela Anderson Bivša zečica u 53. godini pozirala polugola na krevetu, a ovaj put je za to imala i poseban razlog

Iako je oduvijek slovila za jednu od najljepših žena na svijetu, njezino lice danas je potpuno izobličeno. Zategnuto lice i ukočen osmijeh mnoge su zaprepastili.Glumica nikada nije skrivala svoju naklonost plastičnoj kirurgiji, no prije nekoliko godina izjavila je da je sve korekcije koje je mislila i napravila te da više neće ići pod nož. 

"Ono što sam već napravila na sebi tu će ostati zauvijek, ali ne želim više ništa dodatno raditi. Ponekad ću napraviti čišćenje lica ili neki sličan tretman, ali sigurno neću ponovo pod nož", izjavila je bivša Playboyeva zečica. No, sudeći prema fotografijama, Pamela je to rekla i porekla!

 

Pamela, jesi to ti? @pamelaanderson #beforeafter#pamelaanderson#pic#show#showbuzzhr

A photo posted by showbuzz.hr (@showbuzzhr) on