ČEGA SE SRAMI?

Zgrožena Pamela napravila scenu: Procurila fotografija iz mladosti

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Fotografija koju su joj pokazali izazvala je bijes poznate glumice.

Poznata glumica Pamela Anderson gostovala je u emisiji "Celebritiy Juice". Trebalo je to biti još jedno izdanje emisije s poznatim osobama, međutim slavna Pamela prekinula je snimanje. Kada su joj pokazali jednu njezinu staru fotografiju iz školskih dana toliko se uzrujala da je napustila studio.

Pogledaj i ovo Pamela Anderson - 2 "Poprilično jednostavna" Pamela Anderson otkrila je pratiteljima tajnu svog besprijekornog prirodnog izgleda, evo čime je zamijenila šminku

"Iznenda je pokupila svoju bundu i odjurila kući'', kazao je voditelj Keith Lemon, piše The Sun. Naime, Pamela se navodno uzrujala jer su pokazali njenu fotografiju iz prošlosti koju ona nije odobrila. Riječ je o fotki iz školskih dana  na kojoj Pamela izgleda prilično neprepoznatljivo.

''Nije mi drago što ste to pokazali, sve moje fotke su pod autorizacijom, nisam sretna što ste ovu pokazali', navodno je rekla Pamela jednom od producenata. Keith je poručio Pameli kako se nada da će se već negdje sresti i da će riješiti cijelu situaciju.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene