Fotografija koju su joj pokazali izazvala je bijes poznate glumice.


Poznata glumica Pamela Anderson gostovala je u emisiji "Celebritiy Juice". Trebalo je to biti još jedno izdanje emisije s poznatim osobama, međutim slavna Pamela prekinula je snimanje. Kada su joj pokazali jednu njezinu staru fotografiju iz školskih dana toliko se uzrujala da je napustila studio.

Vezani članci Mia Kovačić i Maja Šuput (Foto: Screenshot) Obožavateljica postavila neobično pitanje za Martinu i Janka, a zanimljive odgovore dali su Maja i Davor Pamela Anderson (Foto: Instagram) Pamela Anderson nasmijala obožavatelje fotografijom koja dokazuje da se ne zna fotošopirati

"Iznenda je pokupila svoju bundu i odjurila kući'', kazao je voditelj Keith Lemon, piše The Sun. Naime, Pamela se navodno uzrujala jer su pokazali njenu fotografiju iz prošlosti koju ona nije odobrila. Riječ je o fotki iz školskih dana  na kojoj Pamela izgleda prilično neprepoznatljivo.

''Nije mi drago što ste to pokazali, sve moje fotke su pod autorizacijom, nisam sretna što ste ovu pokazali', navodno je rekla Pamela jednom od producenata. Keith je poručio Pameli kako se nada da će se već negdje sresti i da će riješiti cijelu situaciju.