Pamela Anderson nedavno se udala za Jona Petersa, a oboma je to peti brak.

Galerija


Pamela Anderson prije nekoliko se dana udala za Jona Peteresa.

Vezani članci Pamela Anderson (Foto: Profimedia) Proslavili su ju pornouradak, burne veze i crveni badić, no i u 53. godini na plaži izgleda jako seksi Pamela Anderson (Foto: Getty) Pamela Anderson progovorila o burnom ljubavnom životu: "Nemam pozitivna iskustva s grupnim ili seksom utroje"

Jedna od najpoznatijih plavuša današnjice i zvijezda serije "Spasilačka služba", 52-godišnja Pamela Anderson odnedavno je ponovno udana žena, a njezin je izabranik 74-godišnji filmski producent Jon Peters.

Pamela i Jon odlučili su se vjenčati u Malibuu nakon tajne i vrlo kratke romanse, a na intimnoj ceremoniji prisutna su bila njihova djeca. Vijest je potvrdio sam Jon, koji je izjavio da su on Pamela bili zajedno nekoliko mjeseci.

U cijeloj priči zanimljivo je to što su se upoznali još prije 35 godina i već su bili zajedno u kratkoj vezi 1989. godine. "Posvuda je bilo prekrasnih djevojaka. Mogao sam birati koju želim, ali 35 godina samo sam želio Pamelu. Ona me čini divljim, na dobar način. Inspirira me, štitim je i tretiram onako kako ona zaslužuje", izjavio je Jon za THR.

Kako sada prenose strani mediji, golupčići su na medenom mjesecu. Također, Pamela je na društvenim mrežama podijelila njihovu staru fotografiju pored koje je napisala "Pamela Peters", jasno dajući do znanja kako je uzela suprugovo prezime.

"Poznaju se više od 35 godina i želim im svu sreću u sljedećem poglavlju zajedničkog života. Podržavam ih i uzbuđen sam što ću upoznati ostatak Jonove obitelji", izjavio je Pamelin 23-godišnji sin Brandon, kojeg je dobila u braku s rokerom Tommyjem Leeom.

Pamela je prije Jona bila i u braku s Rickom Salomonom, i to dva puta, te s Kidom Rockom. Prošlo ljeto prekinula je ljubavnu vezu s nogometašem Adilom Ramijem, za kojeg se šuškalo da ju vara s bivšom suprugom.

Jonu je ovo peti brak, a poznat je i po ljubavnoj aferi s Barbarom Streisand koja je potrajala 12 godina.

Emotivan susret dviju Jelena u Beogradu, fanovi žele duet: "Hvala ti na lijepim riječima"