Seks-bomba!

Zamamni dekolte skrenuo je pažnju s njezina mladolikog lica, zbilja je nevjerojatno kako ova žena izgleda s 50 godina

Padma Lakshmi (Foto: Instagram) Padma Lakshmi (Foto: Instagram) Instagram 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Padma Lakshmi (Foto: Instagram) Padma Lakshmi (Foto: Instagram) Padma Lakshmi (Foto: Profimedia) Padma Lakshmi (Foto: Profimedia) Padma Lakshmi (Foto: Profimedia) Padma Lakshmi (Foto: Profimedia) Padma Lakshmi (Foto: Profimedia) +0 Padma Lakshmi (Foto: Profimedia) Galerija

Padma Lakshmi na dodjeli nagrada Billboard Awards pojavila se u bijelom odijelu u kojem je istaknula svoje bujno poprsje.

Američka televizijska voditeljica i spisateljica Padma Lakshmi (50) bila je glavna zvijezda na dodjeli nagrada Billboard Awards u Los Angelesu, gdje se pojavila u seksi izdanju.

Pogledaj i ovo Padma Lakshmi "Sveti gral" Zbog novih fotki u badiću nitko ne vjeruje da ona ima 52 godine, a ispunio joj se i veliki san: "Nikad me nisu ni zvali za ovakvo nešto"

Nekadašnja manekenka pokazala je da se i dalje može pohvaliti vitkom figurom, a u bijelom odijelu s kristalićima istaknula je i svoj bujni dekolte.

Atraktivna Indijka samouvjereno je pozirala fotografima na crvenom tepihu, a kasnije se popela i na binu kao jedna od prezenterica nagrada.

Uoči odlaska na dodjelu na Instagramu je objavila snimku u kojoj je pokazala svoj outfit sa svih strana te je otkrila i da je odijelo dizajnirao Christian Siriano, a u komentarima je dobila mnogobrojne komplimente na račun svojeg mladolikog izgleda u šestom desetljeću.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Padma Lakshmi (@padmalakshmi)

Inače, Padma je u Americi postala poznato voditeljsko lice nakon što je vodila show "To Chef", za koji je bila nominirana i za nagradu Emmy.

Izdala je i kuharicu "Easy Exotic", koja je proglašena najboljom kuharicom na svijetu 1999. godine. Uz nju objavila je još dvije knjige o hrani te memoare "Love, Lose And What We Are".

Padma je i suosnivačica neprofitne organizacije "The Endometriosis Foundation of America" te svjetska ambasadorica organizacije "Keep a Child Alive".

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Megan Fox (Foto: Profimedia) Celebrity Zgodna glumica šokirala prečudnom haljinom, sićušne trake jedva su prekrile strateške dijelove!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene