Tijekom šetnje crvenim tepihom u Cannesu Helen Mirren doživjela je malu nezgodu.

Galerija


U jednom trenutku veselo je i s osmijehom na licu mahala okupljenim fotografima, a već u drugom grčevito se okretala oko sebe ležeći na podu.

Helen Mirren (Foto: Profimedia)
Helen Mirren (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Vezani članci Jeremy Meeks i Andreea Sasu (Foto: Profimedia) Dok mu prebogata zaručnica sjedi doma, bivši seksi zatvorenik šeta Cannesom s crnokosom bombom Slika nije dostupna Žestoki obračun! Salma Hayek obrušila se na Hollywood

Naime, Helen Mirren (72) tijekom šetnje na crvenom tepihu Filmskog festivala u Cannesu doživjela je malu nezgodu. Poslije intrevjua koji je dala spotaknula se i pala. Oni koji su joj bili blizu brzo su potrčali da joj pomognu, a glumica je pri padu ostala i bez jedne cipele.

Helen Mirren (Foto: Profimedia)
Helen Mirren (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Iako su njezini izrazi lica u tom trenutku djelovali dramatilčno, glumica je prošla bez ozljeda. Nakon što je ustala i malo došla k sebi, Helen je nastavila dalje sa svojim obvezama.

Nažalost, ovo nije prvi put da se glumici događaju ovakve nezgode. Spotaknula se također u Cannesu, ali 2016. na premijeri filma ''The Unknown Girl'', te na Berlinskom međunarodnom filmskom festivalu kad je predstavljala ''Woman in Gold''.