Nije joj prvi put

Ups! Kad se graciozna šetnja pretvori u nezgodan pad: Slavna se glumica spotaknula pa izgubila cipelu

Helen Mirren (Foto: Profimedia) Helen Mirren (Foto: Profimedia) Profimedia 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Helen Mirren (Foto: Profimedia) Helen Mirren (Foto: Profimedia) Helen Mirren (Foto: Profimedia) Helen Mirren (Foto: Profimedia) Helen Mirren (Foto: Profimedia) +0 Helen Mirren (Foto: Profimedia) Galerija

Tijekom šetnje crvenim tepihom u Cannesu Helen Mirren doživjela je malu nezgodu.

U jednom trenutku veselo je i s osmijehom na licu mahala okupljenim fotografima, a već u drugom grčevito se okretala oko sebe ležeći na podu.

Pogledaj i ovo Izabel Goulart To ne nosi bilo tko Svi su gledali u haljinu umirovljene ljepotice, neobični prorezi s prednje strane pali su u drugi plan kada se okrenula!

Helen Mirren (Foto: Profimedia) Helen Mirren (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Naime, Helen Mirren (72) tijekom šetnje na crvenom tepihu Filmskog festivala u Cannesu doživjela je malu nezgodu. Poslije intrevjua koji je dala spotaknula se i pala. Oni koji su joj bili blizu brzo su potrčali da joj pomognu, a glumica je pri padu ostala i bez jedne cipele.

Helen Mirren (Foto: Profimedia) Helen Mirren (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Iako su njezini izrazi lica u tom trenutku djelovali dramatilčno, glumica je prošla bez ozljeda. Nakon što je ustala i malo došla k sebi, Helen je nastavila dalje sa svojim obvezama.

Nažalost, ovo nije prvi put da se glumici događaju ovakve nezgode. Spotaknula se također u Cannesu, ali 2016. na premijeri filma ''The Unknown Girl'', te na Berlinskom međunarodnom filmskom festivalu kad je predstavljala ''Woman in Gold''.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene