Tijekom šetnje crvenim tepihom u Cannesu Helen Mirren doživjela je malu nezgodu.

Galerija


U jednom trenutku veselo je i s osmijehom na licu mahala okupljenim fotografima, a već u drugom grčevito se okretala oko sebe ležeći na podu.

Helen Mirren (Foto: Profimedia)
Helen Mirren (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Vezani članci Gracija Filipović Hrvatski film nakon šest godina opet na prestižnom festivalu, trudna redateljica stigla na svečanost u društvu glumaca Bella Hadid - 7 Činilo se da nosi običnu crnu haljinu, no onda se okrenula i pokazala svima svoj neobični odabir!

Naime, Helen Mirren (72) tijekom šetnje na crvenom tepihu Filmskog festivala u Cannesu doživjela je malu nezgodu. Poslije intrevjua koji je dala spotaknula se i pala. Oni koji su joj bili blizu brzo su potrčali da joj pomognu, a glumica je pri padu ostala i bez jedne cipele.

Helen Mirren (Foto: Profimedia)
Helen Mirren (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Iako su njezini izrazi lica u tom trenutku djelovali dramatilčno, glumica je prošla bez ozljeda. Nakon što je ustala i malo došla k sebi, Helen je nastavila dalje sa svojim obvezama.

Nažalost, ovo nije prvi put da se glumici događaju ovakve nezgode. Spotaknula se također u Cannesu, ali 2016. na premijeri filma ''The Unknown Girl'', te na Berlinskom međunarodnom filmskom festivalu kad je predstavljala ''Woman in Gold''.