Glazbena zvijezda P. Diddy nakon duge i uspješne karijere odlučio je krenuti u drugom smjeru. Odlučio je zamijeniti glazbene vode onim filmskim.


Hip hop mogul P. Diddy se toliko dugo nalazi u glazbenoj industriji da će biti zanimljivo vidjeti ga kako radi nešto drugačije, jer očito ne planira svoj povratak u studio. U razgovoru s novinarima otkrio je kako se povlači iz svijeta glazbe nakon što dovrši svoj predstojeći album, te kako planira svoje vrijeme posvetiti radu u filmskoj industriji.

Vezani članci Odbjegla nevjesta (Foto: IMDB) Kultna priča o mladenki koja bježi od oltara napunila je 20. rođendan, evo čime je osvojila srca publike Kralj lavova (Foto: IMDB) "Kralj lavova" nije iznevjerio: Remake kultnog klasika koji je nadmašio sva očekivanja

'Dovršit ću svoj zadnji album i sto posto svog vremena posvetiti radu na filmovima. Želim se zaustaviti na odličnom mjestu. Posljednji album je idealna prilika za to. Želim napraviti pobjednički krug, otići na turneju i uživati u tome još jednom za kraj.'

Iako je već prije govorio o tome kako će mu album 'No Way Out 2' biti zadnji, mnogi ipak nisu u to vjerovali, no čini se da će tako stvarno i biti jer je Diddy u potpunosti spreman napustiti glazbu nakon dvadeset uspješnih godina i uskočiti u filmske vode.