POSLJEDNJI ALBUM

NAKON 20 GODINA P. Diddy napušta glazbenu industriju!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Glazbena zvijezda P. Diddy nakon duge i uspješne karijere odlučio je krenuti u drugom smjeru. Odlučio je zamijeniti glazbene vode onim filmskim.

Hip hop mogul P. Diddy se toliko dugo nalazi u glazbenoj industriji da će biti zanimljivo vidjeti ga kako radi nešto drugačije, jer očito ne planira svoj povratak u studio. U razgovoru s novinarima otkrio je kako se povlači iz svijeta glazbe nakon što dovrši svoj predstojeći album, te kako planira svoje vrijeme posvetiti radu u filmskoj industriji.

Pogledaj i ovo PR borba za nasljedstvo Toni Collette i Anna Faris bore se za bogatstvo u komediji "Nasljedstvo"

'Dovršit ću svoj zadnji album i sto posto svog vremena posvetiti radu na filmovima. Želim se zaustaviti na odličnom mjestu. Posljednji album je idealna prilika za to. Želim napraviti pobjednički krug, otići na turneju i uživati u tome još jednom za kraj.'

Iako je već prije govorio o tome kako će mu album 'No Way Out 2' biti zadnji, mnogi ipak nisu u to vjerovali, no čini se da će tako stvarno i biti jer je Diddy u potpunosti spreman napustiti glazbu nakon dvadeset uspješnih godina i uskočiti u filmske vode.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene