Problematični supružnici

NAKON 33 GODINE DOŠAO JE KRAJ - još jedan celebrity brak se raspao

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kako nadvode izvorni bliski paru Ozzy će iseliti iz kuće privremeno. Razdvajanje nema nikakve veze sa Ozzyijevom ovisnošću.

Ozzy tri godine nije koristio ni alkohol ni droge, ali to očito nije moglo spasiti stvari.

Pogledaj i ovo Sharon i Ozzy Osbourne (Foto: Getty Images) borba s teškom bolešću Legendarni roker zabrinuo iscrpljenim izgledom, no zbog jednog detalja se čini da mu je malo bolje

Ozzy and Sharon upznali su se u ranim sedamdesetima kada je njegov band Black Sabbath postao jako poznat. Ona je kasnije postala njegov menadžer. Imaju troje djece -Aimee Osbourne, 32, Kelly Osbourne, 31, i Jack Osbourne, 30. Obitelj je poznata i po MTV hit seriji 'The Osbournes' koja je emitirana od 2002. do 2005. godine.

2003. njih dvoje započeli su glasine o razvodu. Sharon je u to vrijeme izjavila 'Uvijek ima malo istine u svemu što mediji prenose, ali ponekad je to vrlo iskrivljena slika stvarnosti.'

On je tada sva šuškanja odlučila zaustaviti objavom na Facebooku 'Samo da učinim stvari jasnom. Sharon i ja se ne razvodimo. Ja samo moram pokušati biti bolja osoba'.

'Jedina stvar koja je bila istinita na Facebooku je izjava mog muža da je koristio alkohol i lijekove na recept i da je bio na samom rubu' rekla je Sharon.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene