Thor Björnsson uplovio je u bračnu luku sa svojom odabranicom Kelsey Henson.

Galerija


Zvijezda jedne od najpopularnijih serija svih vremena "Igre prijestolja" Thor Björnsson oženio je svoju djevojku Kelsey Henson.

Vezani članci Franka Batelić (Foto: Instagram) Franka nije željela otkriti je li uzela Vedranovo prezime, no misterij je otkrila ova fotografija Idris Elba i Sabrina Dhowre (Foto: Instagram) Najpoželjniji muškarac svijeta poslije svadbe sa 16 godina mlađom priznao: "Nisam se htio ženiti, ali..."

29-godišnji glumac sretnu je vijest potvrdio na svom profilu na Instagramu, romantičnom crno-bijelom fotografijom na kojoj svoju mladenku drži u naručju.

"Velika je čast što odsad mogu Kelsey Henson zvati svojom suprugom! Moram držati ovu prekrasnu ženu do kraja života! Jako sam uzbuđen zbog svih budućih avantura koje ćemo zajedno doživjeti", napisao je presretni Thor.

I njegova novopečena supruga podijelila je sa svojim pratiteljima na Instagramu fotografiju s romantičnom posvetom.

"Veselim se što ću vući ovog velikog momka svuda sa sobom do kraja života. Thore Björnssone, volim te sada i zauvijek, obećajem da ću biti uz tebe kroz sve što nam život donosi. Volim te, dušo", napisala je Kelsey.

Thor i Kelsey u vezi su godinu dana, a upoznali su se u Kanadi u jednom kafiću gdje je ona radila kao konobarica. Navodno ga je zamolila da se zajedno fotografiraju, a sve ostalo je prošlost.

Par u javnosti izaziva veliku pažnju velikom razlikom u visini, s obzirom na to da je Thor visok 2,06 metara, a Kelsey 1,58 metara. Česta su tema na društvenim mrežama, pa ih čak ismijavaju zbog toga, no glumac je svojevremeno izjavio kako ga to ne dira.

Thor je ovog ljeta proglašen najsnažnijim čovjekom na svijetu, a proslavila ga je uloga Gregora Cleganea, čiji je nadimak The Mountain u "Igri prijestolja". Osim glume, bavio se košarkom i pojavljivao se na brojnim natjecanjima odmjeravanja snage.