Sretno!

Vjenčanje 18 mjeseci nakon upoznavanja u kafiću: Domaći glumac drugi put pred oltarom

Nina Erak (Foto: PR) Nina Erak (Foto: PR) PR 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Nina Erak (Foto: PR) Galerija

Boris Svrtan oženio se logopetkinjom Kristinom Turk, a prethodno je bio u braku s glumicom Ninom Erak, zvijezdom serije "Na granici".

55-godišnji glumac Boris Svrtan prošlog se petka vjenčao s tri godine mlađom logopetkinjom Kristinom Turk.

Pogledaj i ovo Haris Džinović oči ga odale Utučeni Haris Džinović službeno se razveo od supruge Meline, nije mogao sakriti koliko je slomljen: "Ona je nikakva žena, sama je rekla da je materijalist...''

Ipak, tog jutra glumac je prvo odigrao jutarnju predstavu "Kako je počeo rat na mom otoku" u svom matičnom kazalištu Gavella, a zatim se počeo pripremati za svoj najvažniji dan.

Vjenčanje je održano na zagrebačkom Gornjem gradu u matičnom uredu, a slavlje u jednom restoranu u centru pred 40-ak uzvanika.

Zanimljivo je da se par poznavao tek 18 mjeseci prije vjenčanja, a upoznao se u kafiću Dramskog kazališta Gavella, u kojem je Boris u to vrijeme bio ravnatelj. Prvo službeno pojavljivanje u javnosti par je imao u svibnju na premijeri predstave "Slikari rudari" u Gavelli.

Prepoznali su se na prvi pogled jer oboje vole umjetnost i putovanja te vode aktivan život, a zbližile su ih i slične priče, prenosi Gloria.hrkoja donosi i ekskluzivne fotografije s vjenčanja.

Oboje su u tom trenutku bili slobodni te profesionalno i životno sazreli, s odraslom djecom iz svojih prethodnih brakova.

Prethodno je Boris bio u 28 godina dugom braku s glumicom Ninom Erak, zvijezdom naše serije "Na granici" si s njom ima kćer Petru, a nakon razvoda ostali su u prijateljskim odnosima. Razlog raspada braka bio je nestanak ljubavi.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene