50-godišnji DJ Tiësto vjenčao se dugogodišnjom djevojkom, 23-godišnjom manekenkom Annikom Backes.

Galerija


Par se zaručio u prosincu 2017. godine.

Vezani članci Marko Pjaca i Marija Pavičić Bivši dinamovac oženio dugogodišnju djevojku, procurile su i prve snimke s vjenčanja, bilo je i bakljade! Adriana Đurđević i Duje Ćaleta-Car Adriana Đurđević objavila prvu fotku s vjenčanja s Ćaleta-Carom, lijepa trudnica zablistala je u vjenčanici neobična kroja

50-godišnji nizozemski DJ Tiësto, pravim imenom Tijs Michiel Verwest, vjenčao se dugogodišnjom djevojkom, 23-godišnjom manekenkom Annikom Backes.

Romantična ceremonija održana je u američkoj saveznoj državi Utah u pustinji, a pored fotografije prvog bračnog poljupca DJ je napisao baš sve: "Ljubav mog života 21-09-2019". Kako saznaje časopis People, na vjenčanju je bilo 80 ljudi, a ono je održano u luksuznom resortu Amangiri.

Par se upuznao 2015. godine u jednom restoranu u New Yorku, a zaručili su se 2018. godine.

"Nakon upoznavanja družili smo se iduća dva mjeseca, a dan prije Coachelle odlučili smo da ćemo biti službeno zajedno. Proveli smo vikend trčeći po festivalu i ludo se provodeći, samo nas dvoje. Niti sekunde nam nije bilo dosadno, a kad smo se vratili u New York, nismo se htjeli razdvojiti. Tada smo shvatili koliko nam je stalo", rekao je u jednom intervjuu jedan od najpoznatijih i najplaćenijih DJ-eva današnjice.

Do rane 2006. godine Tiësto je hodao s još jednim nizozemskim modelom, Monique Spronk, a dvije godiine kasnije, novine u njihovoj rodnoj zemlji raspisale su se o skorom vjenčanju svoje glazbene zvijezde s tadašnjom djevojkom Stacey Blokzijl u Kolumbiji.

Nju je zaprosio 2007. godine tijekom romantičnog odmora na Mauricijusu, no 10 mjeseci kasnije otkazao je datum vjenčanja zbog prenatrpanog rasporeda te nemogućnosti da organizira ceremoniju. To se nije nimalo svidjelo njegovoj zaručnici, koja je na kraju otkazala vjenčanje.

Nadamo se da ovoga puta DJ neće biti odbjegli mladoženja...

Neven Ciganović je neprepoznatljiv, no poručuje da s operacijama neće stati