Izgovorio ''da'' u 51.

Još 2008. pobjegao je od zaručnice pred vjenčanje, a sad se oženio 26 godina mlađom ljepoticom

Tiesto i Annika Backes (Foto: Instagram) Tiesto i Annika Backes (Foto: Instagram) Instagram 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Tiesto i Annika Backes (Foto: Instagram) Tiesto i Annika Backes (Foto: Profimedia) Tiesto i Annika Backes (Foto: Instagram) Tiesto i Annika Backes (Foto: Instagram) Tiesto i Annika Backes (Foto: Instagram) Tiesto i Annika Backes (Foto: Instagram) Annika Backes (Foto: Instagram) +0 Annika Backes (Foto: Instagram) Galerija

50-godišnji DJ Tiësto vjenčao se dugogodišnjom djevojkom, 23-godišnjom manekenkom Annikom Backes.

Par se zaručio u prosincu 2017. godine.

Pogledaj i ovo Lais Ribeiro i Joakim Noah - 5 Napokon sretna! Rodila je sa 17 godina i živjela u siromaštvu, a vjeru u ljubav i život vratio joj je košarkaš za kojeg se nedavno udala

50-godišnji nizozemski DJ Tiësto, pravim imenom Tijs Michiel Verwest, vjenčao se dugogodišnjom djevojkom, 23-godišnjom manekenkom Annikom Backes.

Romantična ceremonija održana je u američkoj saveznoj državi Utah u pustinji, a pored fotografije prvog bračnog poljupca DJ je napisao baš sve: "Ljubav mog života 21-09-2019". Kako saznaje časopis People, na vjenčanju je bilo 80 ljudi, a ono je održano u luksuznom resortu Amangiri.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tiësto (@tiesto) on

Par se upuznao 2015. godine u jednom restoranu u New Yorku, a zaručili su se 2018. godine.

"Nakon upoznavanja družili smo se iduća dva mjeseca, a dan prije Coachelle odlučili smo da ćemo biti službeno zajedno. Proveli smo vikend trčeći po festivalu i ludo se provodeći, samo nas dvoje. Niti sekunde nam nije bilo dosadno, a kad smo se vratili u New York, nismo se htjeli razdvojiti. Tada smo shvatili koliko nam je stalo", rekao je u jednom intervjuu jedan od najpoznatijih i najplaćenijih DJ-eva današnjice.

Do rane 2006. godine Tiësto je hodao s još jednim nizozemskim modelom, Monique Spronk, a dvije godiine kasnije, novine u njihovoj rodnoj zemlji raspisale su se o skorom vjenčanju svoje glazbene zvijezde s tadašnjom djevojkom Stacey Blokzijl u Kolumbiji.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tiësto (@tiesto) on

Nju je zaprosio 2007. godine tijekom romantičnog odmora na Mauricijusu, no 10 mjeseci kasnije otkazao je datum vjenčanja zbog prenatrpanog rasporeda te nemogućnosti da organizira ceremoniju. To se nije nimalo svidjelo njegovoj zaručnici, koja je na kraju otkazala vjenčanje.

Nadamo se da ovoga puta DJ neće biti odbjegli mladoženja...

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Neven Ciganović (Foto: Instagram) Neven Ciganović (Foto: Instagram) Neven Ciganović (Foto: Instagram) Neven Ciganović (Screenshot: Video) +0 Neven Ciganović (Foto: Instagram) Celebrity Neven Ciganović je neprepoznatljiv, no poručuje da s operacijama neće stati

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene