Zavodnik šeće rivom

Velika holivudska zvijezda stigla u Split, u Hrvatskoj će boraviti sljedećih dana sa slavnom kolegicom!

Owen Wilson (Foto: Profimedia) Owen Wilson (Foto: Profimedia) Profimedia 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Owen Wilson u Splitu (Foto: Privatne fotografije) Owen Wilson u Splitu (Foto: Privatne fotografije) Owen Wilson (Foto: AFP) Owen Wilson (Foto: AFP) +0 Owen Wilson (Foto: Profimedia) Galerija

Glumac Owen Wilson u petak je stigao u Split gdje će sljedećih dana zajedno s kolegicom Salmom Hayek snimati kadrove za znanstvenofantastični film ''Bliss''.

Nakon što je u Hrvatskoj na proljeće snimala film ''The Hitman's Wife's Bodyguard'', Salma Hayek vraća se u Hrvatsku, a ovoga puta pridružuje joj se glumac Owen Wilson koji je u petak, kako piše portal Dalmacija danas, stigao u Hrvatsku.

Pogledaj i ovo showbuzz Ljepotica u crnom Hrvatska joj odlično stoji: Holivudska ljepotica uhvaćena pri izlasku iz galerije Meštrović u Splitu

Ovaj holivudski duo sljedećih će dana raditi na kadrovima za znanstvenofantastični film ''Bliss'' redatelja Mikea Cahilla. Kako se priča, neke od scena trebale bi se snimati u samom srcu Splita - na Rivi i Prokurativama. Riječ je o projektu produkcijskih kuća Amazon Studios i Endgame Entertainment čije je snimanje već započelo u Los Angelesu.

Wilson je već viđen u šetnji Splitom, s obožavateljima se rado fotografirao, a stigao je i posjetiti jedan splitski restoran gdje se fotografirao s osobljem.

Owen je zvijezda filmova kao što su ''Varalice'', 'Noć u muzeju'', ''Dozvola za brak'', ''Zoolander'', ''Ponoć u Parizu'' te brojnih drugih.

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Daphne Joy (Foto: Profimedia) Daphne Joy (Foto: Profimedia) Daphne Joy (Foto: Instagram) Daphne Joy i Jason Derulo (Foto: Getty) +8 Daphne Joy i Jason Derulo (Foto: AFP) Celebrity Obline ove Filipinke proslavio je reper s kojim ima neodoljivog sina, a onda je sve završilo na jako ružan način


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene