Glumac Owen Wilson u petak je stigao u Split gdje će sljedećih dana zajedno s kolegicom Salmom Hayek snimati kadrove za znanstvenofantastični film ''Bliss''.

Galerija


Nakon što je u Hrvatskoj na proljeće snimala film ''The Hitman's Wife's Bodyguard'', Salma Hayek vraća se u Hrvatsku, a ovoga puta pridružuje joj se glumac Owen Wilson koji je u petak, kako piše portal Dalmacija danas, stigao u Hrvatsku.

Vezani članci Salma Hayek (Foto: Instagram) Salma Hayek javila se iz Splita: Tijekom noćne vožnje brodom poručila "volim te, Hrvatska" Salma Hayek i Owen Wilson u konobi Fetivi (Foto: Instagram) Salma Hayek i Owen Wilson omastili brk u poznatoj splitskoj konobi, vlasnici se pohvalili fotkom

Ovaj holivudski duo sljedećih će dana raditi na kadrovima za znanstvenofantastični film ''Bliss'' redatelja Mikea Cahilla. Kako se priča, neke od scena trebale bi se snimati u samom srcu Splita - na Rivi i Prokurativama. Riječ je o projektu produkcijskih kuća Amazon Studios i Endgame Entertainment čije je snimanje već započelo u Los Angelesu.

Wilson je već viđen u šetnji Splitom, s obožavateljima se rado fotografirao, a stigao je i posjetiti jedan splitski restoran gdje se fotografirao s osobljem.

Owen je zvijezda filmova kao što su ''Varalice'', 'Noć u muzeju'', ''Dozvola za brak'', ''Zoolander'', ''Ponoć u Parizu'' te brojnih drugih.

Obline ove Filipinke proslavio je reper s kojim ima neodoljivog sina, a onda je sve završilo na jako ružan način