Glumac Owen Wilson u petak je stigao u Split gdje će sljedećih dana zajedno s kolegicom Salmom Hayek snimati kadrove za znanstvenofantastični film ''Bliss''.

Galerija


Nakon što je u Hrvatskoj na proljeće snimala film ''The Hitman's Wife's Bodyguard'', Salma Hayek vraća se u Hrvatsku, a ovoga puta pridružuje joj se glumac Owen Wilson koji je u petak, kako piše portal Dalmacija danas, stigao u Hrvatsku.

Vezani članci Salma Hayek i Owen Wilson u konobi Fetivi (Foto: Instagram) Salma Hayek i Owen Wilson omastili brk u poznatoj splitskoj konobi, vlasnici se pohvalili fotkom Salma Hayek (Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL) Hrvatska joj odlično stoji: Holivudska ljepotica uhvaćena pri izlasku iz galerije Meštrović u Splitu

Ovaj holivudski duo sljedećih će dana raditi na kadrovima za znanstvenofantastični film ''Bliss'' redatelja Mikea Cahilla. Kako se priča, neke od scena trebale bi se snimati u samom srcu Splita - na Rivi i Prokurativama. Riječ je o projektu produkcijskih kuća Amazon Studios i Endgame Entertainment čije je snimanje već započelo u Los Angelesu.

Wilson je već viđen u šetnji Splitom, s obožavateljima se rado fotografirao, a stigao je i posjetiti jedan splitski restoran gdje se fotografirao s osobljem.

Owen je zvijezda filmova kao što su ''Varalice'', 'Noć u muzeju'', ''Dozvola za brak'', ''Zoolander'', ''Ponoć u Parizu'' te brojnih drugih.

Obline ove Filipinke proslavio je reper s kojim ima neodoljivog sina, a onda je sve završilo na jako ružan način