POGLEDAJTE VIDEO

Ovotjedna Scena: Hrvatski političari otkrili kako su proslavili ulazak u EU!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Ulazak Hrvatske u Europsku uniju, za mnoge je bio slavlje do kasnih sati!

Ulazak Hrvatske u Europsku uniju, za mnoge je bio slavlje do kasnih sati. Proslavili su i naši političari. Opisali su nam kako su doživjeli taj svečani trenutak, otkrili kako im je izgledao prvi dan kao stanovnicima europske unije, ali i priznali da sada namjeravaju posjetiti i neke zemlje ove velike zajednice.

Pogledaj i ovo The Splitters - 2 dva para braće Djevojke ih s razlogom obožavaju, a na domaću glazbenu scenu donose osvježenje na koje se čekalo: "Ljudima to fali..."

Počeo je Splitski festival - najvažniji je to glazbeni događaj u Splitu i jedan od rijetkih preostalih festivala s polustoljetnom tradicijom. Poznat je i po svome šušuru. Većinom dalmatinski estradnjaci, druže se do dugo u noć.

A cijeli svijet iščekuje prinovu u kraljevskoj obitelji, obožavatelji i mediji kampiraju pred bolnicom u kojoj će se roditi dijete Kate i Williama. Ovo je događaj koji je doslovce izazvao euforiju u Velikoj Britaniji. Kladionice imaju posla kao nikad do sada. Ljudi se klade na ime, spol, težinu bebe... Trgovci već lagano trljaju ruke. Zarada od prodaje suvenira mogla bi dosegnuti iznos od dvije milijarde kuna. Budućim roditeljima već stižu darovi. Očekivani termin porođaja je 13. srpnja.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene