Ovogodišnji Eurosong mogao bi postati upitan, jer su zaposlenici švedskog javnog servisa najavili štrajk. Među njima se nalaze i oni koji rade na Eurosongu.


Ovogodišnji Eurosong mogao bi se naći pod velikim upitnikom. Zaposlenici švedskog javnog servisa nedavno su najavili štrajk, koji je zakazan za danas. Među tim zaposlenicima 50 je onih koji rade na Eurosongu. Radi se o nezadovoljstvu zbog odugovlačenja povećanja plaća i mirovina.

Vezani članci Nina Kraljić - 7 Nakon svih sukoba Nina Kraljić povukla konačan potez, rijetko tko je očekivao da će doći do ovoga! Nina Kraljić - 2 Poručio Nini Kraljić da joj nastup nije bio nešto posebno, ona spremno odgovorila: "Ne spominji mi Eurosong..."

Brojke dosežu čak 10 tisuća sindikalaca koji su najavili štrajk i koji traže da se njihovi uvjeti ispune, a među njima su i oni koji radi na Eurosongu, poput kamermana, radnika koji rade na gradnji pozornice, inženjera zvuka i drugih, koji bi mogli jednostavno odšetati s projekta.

Eurosong će se održati od 10. do 16. svibnja u Stockholmu, a natjecatelji za obje polufinalne večeri već su poznati. Naša predstavnica će biti Nina Kraljić s pjesmom 'Lighthouse'.