Sve oduševila

4 mjeseca bilo je potrebno: Provjerite zašto svi pričaju o Beyonce!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Danas svi pričaju samo o Beyonce! Ne samo da je oduševila na Superbowlu, već je i objavila datume velike svjetske turneje! Veličanstvena Beyonce stiže u ZAGREB!

Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Pogledaj i ovo showbuzz Franka o susretu s Beyonce 'Ovo je ostvarenje mojih snova! Magičan, nestvaran i predivan osjećaj!'

Zadnjih nekoliko dana bio je veliki pritisak na Beyonce da pokaže najbolje od sebe - i ona nije razočarala! Zvijezda je i na svojoj službenoj stranici objavila i datume svoje velike svjetske turneje. U Zagrebu je očekujemo 17. travnja u Areni Zagreb!!

>> Beyonce opet u Zagrebu - karte kreću u prodaju!

Beyonce je potvrdila svoj status jedne od najomiljenijih zvijezda današnjice, te je poslije Madonne i Diane Ross jedina žena koja je dobila čast nastupati na poluvremenu Superbowla. Queen B, kako je obožavatelji vole zvati, sve je oduševila od trenutka kada je pozornica počela poprimati njezine obrise, a kada je reflektor usmjerio svijetlo na nju – show je počeo! Četri mjeseca bilo je potrebno cijelom Beyonceinom timu da sve uvježba do savršenstva!

>> Teško je izabrati, a kamo li odoljeti seksi Beyonce!

Seksi u crnoj koži, Beyonce je pokazala isklesanu liniju, a dozu sekepila naglasile su i njezine prijeteljice iz grupe Destiny's Child, Kelly Rowland i Michelle Williams. Bio je to pravi vatreni show koji je hipnotizirao okupnjene na stadionu u New Orleansu kao i milijune pred malim ekranima.

Tko je uopće gledao sport kada se pojavila Beyonce! Za one koji ipak žele znati više, reći ćemo samo da je sportski događaj godine u SAD-u završio slavljem Baltimore Ravens nad San Francisco 49nersima. Američku himnu je otpjevala pjevačica Alicia Keys, a nastupala je i Jennifer Hudson otpjevavši pjesmu 'America the Beautiful'.

>> Baltimore Ravensi slavili u Super Bowlu: Utakmica prekinuta na sat vremena!

>> Beyonce oduševila i poslala jasnu poruku kritičarima: 'Ima li pitanja?'

Da je na Superbowlu bilo jako vruće dokazuje i činjenica da je nakon Beyonceinog seksi nastupa utakmica prekinuta na 35 minuta jer je nestao struje! Poluvrijeme je malo dulje trajalo, a svi okupljeni ostali su pod dojmom nastupa prave dive!

Beyonce je najavila i veliku svjetsku turneju te dolazi u ZAGREB!! Na njezinoj službenoj stranici objavljeni su datumi, te je s nestrpljenjem očekujemo u 17. travnja!

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene