Pogledajte rijetke fotografije pomalo već zaboravljene glumice.


Melanie Griffith i Antonio Banderas ne viđaju se često u javnosti. Stoga ih je veoma zanimljivo vidjeti kako u opuštenom izdanju uživaju na ljetovanju.

Vezani članci Koronavirus, Francuska Lockdown se isplatio: Imaju najmanje novih slučajeva zaraze od kolovoza, no jedna brojka im se vrlo sporo smanjuje Antonio Banderas i Melanie Griffith Vjenčali su se nakon par tjedana, rastali poslije 20 godina na čuđenje mnogih, ali su i dalje veoma bliski

Glumci s A liste Hollywooda - Melanie Griffith i Antonio Banderas u braku su 17 godina no i dalje se dobro zabavljaju zajedno.

Na priloženim fotografijama mogu se vidjeti kako uživaju na jugu Francuske - planinare po obroncima Monaca i kupaju se u moru u koje skaču sa svoje jahte.

>> 'Kažu mi da užasno izgledam!'

52-godišnji Antonio i 55-godišnja Melanie na odmoru se nalaze s ostalim članovima obitelji. Podsjećamo, Melanie iz prethodnih veza ima dvoje djece - sina Alexandera i kći Dakotu, dok iz braka s Antoniom ima kći Stellu.

Ovo je ujedno i prilika da Melanie vidimo iz jednog intimnijeg kuta s obzirom na činjenicu kako je u nekoliko nedavnih nastupa izjavljivala kako joj ljudi govore da izgleda loše.

Podsjećamo, ova hollywoodska glumica je često navođena kao primjer slavne žene kojoj su plastične operacije uništile izgled.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook