A danas su slavni ...

Zvjezde koje nisu završile ni srednju školu!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Sudeći po njihovom primjeru, nitko ne bi trebao ići u srednju školu. Ili?

Britney Spears

Pogledaj i ovo McCartney i Heather Mills Razvodi poznatih I bogati plaču: Preljubi, tuče, borbe za starateljstvo i milijunski iznosi koje su platili za šutnju!

Rijetko viđen prizor – bivša i sadašnja supruga zajedno

Za poznatu pjevačicu danas svi znaju, a to možda ne bi bilo tako da nije odustala od škole i posvetila se pjevanju. Hitovi kao što su 'Toxiy' i Gimme More' osvojili su srca obožavatelja i ona je danas prava diva i majka dvoje djece.

Jessica Simpson

Ova poznata diva odustala je od srednje škole u želji da izgradi svoju glazbenu i dizajnersku karijeru. Očito je to bio dobar potez jer danas svi znaju za ime Jessica Simpson.

Poznata glumica i pjevačica Jessica Simpson novo je zaštitno lice WeightWatchersa koji su joj pomogli da skine suvišne kilograme nakon dvije trudnoće tako da sada ponovno blista i uživa u novoj liniji.

Hilary Swank

Kome treba diploma kada imaš Oscara na polici! Upravo te politike držala se ova ljepotica koja je također ostavila školu zbog glume. Ipak, 2007. godine priznala je da joj je žao što je to napravila:
'Mislim da je škola jako, jako važna i žao mi je što sam odustala od svog obrazovanja', rekla je Hilary.

Johnny Depp

Još jedna zvijezda koja je odustala od škole i postala svjetski poznata. On je odustao od škole s 15 godina s ciljem da postane rock zvijezda, piše Foxnews.

Drew Barrymore

Ona se proslavila ulogom u filmu o malenom izvanzemaljcu 'E.T.-ju', ali školu nije završila.

Njezino djetinjstvo nije bilo nimalo lako, pa se sada zasigurno potruditi da njezina djeca imaju bolju život nego ona.

38-godišnjakinja je već mama jednogodišnje Olive, a sada će se njihova mala obitelj proširiti. 'Ja sam odrasla kao jedino dijete u obitelj, želim da Olive ima društvo', nedavno je rekla slavna glumica.

Charlie Sheen

Zvijezda serije 'Dva i pol muškarca' također je jedan od onih koji nisu sjedili u školskim klupama. Nije završio srednju školu, ali je uspio postat poznata TV zvijezda.

 

Jim Carrey

Iako nije završio srednju školu, fanove je osvojio svojim smislom za humor i pozitivnom energijom. Upravo je to bilo dovoljno da uspije u glumačkom svijetu, a danas je među najpoznatijim glumcima na svijetu.

Obitelj slavnog glumca često se selila pa je i to bio razlog što mu nedostaje školovanje. Većinu svog mladenaštva, proveo je u Torontu gdje je morao raditi zbog loše financijske situacije njegove obitelji.

Lindsay Lohan

Uloge u filmovima 'Zamka za roditelje' i 'Mean girls' pomogle su joj da se probije u glumačkim vodama no ona također nije završila srednju školu. Odustala je od toga i neko se vrijeme školovala kod kuće. Možda bi joj život danas bio bolji da je odlučila još malo zagrijati stolicu i završiti školu.

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene