Buran ljubavni život

Propala su joj čak četiri braka, njezin posljednji suprug bio je puno mlađi od nje, a preminuo je prošle godine

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Trump i Donald Trump - 5 Ivana Trump i Donald Trump - 3 Ivana Trump i Donald Trump - 2 Ivana Trump i Donald Trump - 1 Ivana Trump i Riccardo Mazzucchelli - 3 Ivana Trump i Riccardo Mazzucchelli - 2 Ivana Trump i Riccardo Mazzucchelli - 1 Ivana Trump i Rossano Rubicondi - 7 Ivana Trump i Rossano Rubicondi - 6 Ivana Trump i Rossano Rubicondi - 4 +22 Ivana Trump i Rossano Rubicondi - 3 Galerija

Ivana Trump imala je zanimljiv ljubavni život, a Donald Trump nije bio njezina jedina prava ljubav. Osim njega, ljubila je još trojicu, a posljednjeg je i nadživjela iako je bio mlađi.

Svijet je iznenadila vijest o smrti Ivane Trump, prve supruge Donalda Trumpa, koju je policija pronašla mrtvu u njezinu stanu na Manhattanu u New Yorku.

Pogledaj i ovo Ivana Trump i Milan Bandić Uvijek se vraćala Ivana Trump rado je dolazila u Hrvatsku, pogledajte fotografije snimljene tijekom njenog boravka u Lijepoj Našoj

Ivana je preminula u 74. godini, a točan uzrok smrti još nije poznat.

Prvi je vijest o njezinoj smrti prenio njezin bivši suprug Donald Trump, s kojim je ostala u dobrim odnosima nakon rastave te s kojim ima i djecu, no Donald nije bio Ivanina jedina ljubav.

Ivana je prije Donalda bila u braku dvije godine s Alfredom Winklmayrom, austrijskim agentom za nekretnine, a pričalo se kako je mlađahna Ivana s njim ušla u brak samo kako bi dobila austrijsko državljanstvo.

Par je bio zajedno samo do 1973. godine, kad se Ivana preselila u Kanadu i upoznala Donalda.

Već 1977. godine Ivana je stala pred oltar s Donaldom Trumpom. U braku koji je trajao 15 godina dobili su troje djece: Ivanku, Erica i Donalda Juniora. Njihov brak završio je zbog Donaldove ljubavne afere s televizijskom zvijezdom Marlom Maples, a brakom i rastavom od Donalda 1992. godine Ivana je naslijedila ogromnu slavu, ali i pozamašnu svotu novca i nekretnina od svojeg supruga.

Nekoliko godina kasnije Ivana je pronašla novu ljubav, talijanskog biznismena Riccarda Mazzucchellija, za kojeg se udala u studenom 1995. godine, a njihova ljubav potrajala je samo dvije godine, pa su se 1997. rastali, a bivšeg supruga čak je i tužila da je kršio klauzulu o povjerljivosti u njihovu predbračnom ugovoru. Riccardo je vratio udarac tužeći Ivanu i Donalda za klevetu, a sud je na kraju završio nagodbom po neobjavljenim uvjetima.

Nakon tri braka Ivana je na nekoliko godina shvatila da je prebrza s udajom, pa je tako do 2005. godine samo bila u vezi s talijanskim aristokratom i grofom Roffredom Gaetanijem dell'Aquila d'Aragona Lovatellijem. Lovatelli je umro 2005. godine te je Ivana opet ostala sama.

Nakon njegove smrti Ivana je upoznala i svojeg posljednjeg supruga, koji je od nje bio mlađi 23 godine. Sa svoje 53 godine zaljubila se u mlađahnog talijanskog glumca i modela Rossana Rubicondija, a u travnju 2008. godine odlučili su stati pred oltar.

Njihovo vjenčanje odvilo se na ljetovalištu Mar-A-Lago, čiji je vlasnik Donald Trump, a njihova kći Ivanka tad je mami bila i djeveruša.

Niti godinu dana nakon toga Ivana je odlučila rastati se i od svojeg četvrtog supruga, a par se tu i tamo nastavio viđati do 2019. godine. Iako je bio puno mlađi, Ivanka ga je nadživjela. Naime, Rossano je umro u listopadu 2021. s 49 godina.

Ivanka je tijekom svojeg života uz buran ljubavni život uspjela voditi i vrlo uspješnu karijeru, koju je izgradila na Trumpovu imenu, a osnovala je i modnu agenciju ''William Morris'', kozmetičku liniju, a pisala je i kolumne za časopis ''Divorce''.

Sudeći po ljubavnom iskustvu, Ivana je itekako imala o čemu pisati.

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Candice Swanepoel - 1 Candice Swanepoel - 2 Candice Swanepoel - 3 Candice Swanepoel - 1 +13 Candice Swanepoel - 4 Celebrity Ove fotografije objašnjavaju zašto ovu ženu zovu boginjom ljepote, njoj Photoshop definitivno ne treba!

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Claudia Rivier Claudia Rivier Claudia Rivier Claudia Rivier +0 Claudia Rivier Celebrity Slavonka bujnih grudi o kojoj su pisali i strani mediji raskošnim dekolteom opet je sve ostavila bez teksta

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene