Ususret Valentinovu

Ovo su parovi koji nam vraćaju vjeru u ljubav!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Povodom Valentinova, donosimo vam listu najdugovječnijih parova na estradi!

Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Pogledaj i ovo Tihana Harapin Zalepugin Podijelila uspomenu Emotivna Tihana Harapin Zalepugin javila se s mjesta na kojem je prvi put ugledala pokojnog supruga: "Sve je isto, ali nema nas..."

Slavni parovi u čvrstim vezama uvijek ljudima vraćaju vjeru u ljubav upravo zato jer smo godinama svjedoci te jedne ljubavi koja traje, mijenja se, pretače iz jednog oblika u drugi i naposljetku se formira u jedan život.

>> Romantična mjesta za idealan Dan Zaljubljenih!

Stoga smo vam,povodom Valentinova, kako i priliči Danu zaljubljenih, sastavili listu najdugovječnijih parova čija nas ljubav inspirira i potiče da se ustanemo kad i sami pokleknemo, rastanemo se od voljenih i sastanemo se s nekim novim ljudima. Jer naposljetku... ljubav je ono što pokreće svijet.

Na zvjezdanom nebu prve dvije zvjezdice koje zajedno trepere već desetljećima svakako su Arsen Dedić i Gabi Novak.

Par koji će ove godine proslavili 40. godišnjicu braka! Naime, upoznali su se 1958. u hodniku u Češkom domu, a Arsen je za Gabi napravio i emotivni prepjev Gershwinova ‘Someone to Watch Over Me’. Gabi je u to vrijeme započela svoj prvi brak, i to s kompozitorom Stipicom Kalogjerom, s kojim je ostala u braku sve do 1970. godine. Ljubav Arsen i Gabi dogodila se na zajedničkoj turneji 1970. godine, vjenčanje je uslijedilo 1973. godine, a Arsen je jednom prilikom izjavio: ‘Prvo smo bili ljubavnici, onda prijatelji, a tek onda muž i žena.’

Glazbenik Massimo i njegova supruga u braku su preko 20 godina! Massimo vrlo često i vrlo rado ističe koliko voli svoju suprugu, a nerijetko joj i ljubav izražava kroz pjesme. Ovaj romantičan nedavno je i za In Magazin komentirao 'tajnu dugovječnosti' njihova braka rekavši: 'Ja mislim da je jedino iskrenost tu važna! Ona meni ponekad zamjera ako ona vozi auto, a ja komentiram, a meni kod nje ne smeta apsolutno ništa. Ona je moja heroj i najveći kompjuter na svijetu, ona je najinteligentnije biće na svijetu koje ja znam!'.

Dubravko Merlić i Željka Ogresta također su u braku preko 20 godina. Točnije, par je ove godine proslavio već i 23. godišnjicu braka, a jednom prilikom izjavili su kako 'pamte samo sretne dane' u zajedničkom životu.

'Nema tajne – bez ljubavi nema ničeg! U braku moraju postojati poštovanje i ljubav, a ako dvoje ljudi pritom još dijeli i isti interes, to je fenomenalno', komentirala je Željka jednom prilikom njihov brak.

Na zvjezdanom nebu svoje mjesto svakako se našla i Tihana Harapin Zalepugin sa suprugom Sašom.

'25 godina odanosti vjernosti i privrženosti, 24 sata na dan nikad se nismo razišli niti posvađali, nikad nismo doveli u pitanje našu vezu i naš opstanak. Treba ju znati čuvati i njegovati, ali ne smije nas sputavati', rekla je Tihana Harapin Zalepugin.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene