U pitanju su bilijuni

Ovo su najskuplji razvodi u svijetu slavnih!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Od ovih iznosa moglo bi vam se zavrtjeti u glavi.

Rupert Murdochi i Wendi Deng

Pogledaj i ovo Arnold Schwarzenegger Arnie u problemima Schwarzenegger zadržan na carini zbog skupocjenog sata koji je planirao prodati, pokrenut je i kazneni postupak!

Veliki medijski div trebao je isplatit ne jedan, ne dva već tri propala braka. Od svoje prve supruge Patricie Booker rastao se 1967. godine. Nakon toga, oženio je Annu Torv, novinarsku iz Škotske, koja je radila za jedne njegove novine u Sydneyju. Par je imao troje djece, a nakon rastave šuškalo se da je Anna pristala na nagodbu od čak 6.543 milijuna kuna.

Samo 19 dana nakon rastave, Murdoch se u 68 godini ponovno oženio za 40 godina mlađu Wendi Deng. Par se razišao prošle godine, a za medije su rekli da su postigli razumni dogovor. Ona je naime zadržala njegovu multi-milijunsku vilu kao dom za sebe i za njihovo dvoje djece.

Bernie Ecclestone i Slavica Ecclestone

Bernie se od 55-godišnje Slavice rastao 2009. godine nakon 23 godine braka. Ona je nakon razvoda postala najbogatija britanska razvedenica prema Sunday Timesu sa 740 milijuna funti. Navodno je brak okončan zbog Bernijevog 'nerazumnog ponašanja'.

Još uvijek nosi vjenčani prsten?!

Berni je zatim oženio 35-godišnju Fabianu Flosi koja radi kao direktorica marketinga, to mu je ujedno i treći brak. Prema brakorazvodnom sporazumu od 2009, Slavica Bernieju svake godine isplaćuje 60 miliona funti, stoga se čini kako je, suprotno svim pretpostavkama, ovim razvodom profitirao jedino Bernie, piše Mirror.

Arnold Schwarzeneggeri Maria Shriver

Arnold Schwarzenegger i Maria Shriver odlučili su se razvesti nakon nakon 25 godina braka. Zahtjev za razvod podnijela je Maria nakon što je saznala da Arnold ima nezakonito dijete s njihovom domaćicom Mildred Baenom. Njihova afera bila je tajna sve do 2011. sve dok slavni glumac nije priznao da je zakoniti otac djeteta.

Bila je to rastava o kojoj se najviše pisalo jer je glumac morao isplatit bivšoj supruzi pola svog imetka pa se tako procjenjuje da je Maria dobila između 1.402 i 2.103 milijuna kuna

Roman Abramovichi Irina

Vlasnik 'Chelsea FC' jedan je od najbogatijih ljudi na svijetu. Bivšu je suprugu Irinu Roman je isplatio s čak bilijun funti, a u njihovom je domu nastavio živjeti s ljubavnicom Dashom Zbukovom.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene