Čednost prije svega

VIDEO Ni najbolji redatelji ih nisu mogli skinuti do gola - Rekle su NE!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Iako je golotinja na filmu potpuno normalna stvar i glumci je shvaćaju kao dio svog posla, ipak postoje glumice koje se nikada nisu skinule.

Iako su glumile u mnogim filmovima, ove se glumice nikada nisu skinule ispred kamera. Neke su koristile dvojnice pri snimanju škakljivih scena, a neke ne pristaju čak ni na to.

Pogledaj i ovo Megan Fox i Machine Gun Kelly punili su medijske stupce Megan Fox raskinula zaruke s glazbenikom koji je nedavno tetovirao cijeli torzo: ''On će uvijek biti moja srodna duša''

2009. proglašena je najseksi ženom na svijetu - Može li ponoviti uspjeh?

Ruku na srce, gledali smo ih u škakljivim situacijama, ali one nikada nisu pokazale sve. Nekima od njih i u ugovorima stoji naglašeno kako obnaživanje pred kamerom apsolutno ne dolazi u obzir.

Detalji koje do sada NISTE primijetili u omiljenoj seriji!

Sarah Jessica Parker

Kada glumite u serijalu naslova 'Sex and the city' bilo bi prirodno da se i obnažite zbog uloge. I dok su se njezine kolegice bez problema skidale u totalu, Sarah to nikada nije učinila. U njezinom ugovoru je naglašeno kako skidanje ne dolazi u obzir.

'Ja sam skromna osoba i nisam previše ponosna na svoj izgled. Nema tih novaca za koje bih pristala na dvojnicu koja umjest mene snima scene seksa. To stoji i u mom ugovoru', rekla je Sarah. 

Julia Roberts

Iako je glumila prostitutku u filmu koji ju je proslavio 'Pretty Woman', Julia se ni u jednoj sceni nije obnažila. U nekim je scenama čak koristila dvojnicu. Kada su je upitali zašto odbija snimati scene seksa Julia je dala vrlo kratak odgovor, 'To jednostavno nije za mene'.

Megan Fox

Nitko ne bi imao ništa protiv vidjeti Megan u malo vruće akcije, ipak, barem za sada, ništa od toga. Ova ljepotica je izjavila kako nikada ne bi snimila seks video. 'Nikada! To je posljednja stvar koju želim vidjeti. Ne želim znati kako izgledam za vrijeme seksa. Jedan pogrešan kadar u kojem ne izgledam dobro bio bi dovoljan da se više nikada ne seksam jer bih zauvijek sama sebi izgledala poput nosoroga koji vodi ljubav'.

Sarah Michelle Gellar

Zvijezda serijala 'Buffy' još je jedna u nizu glumica koja se ne skida ispred kamera. Sarah čak ne želi ni razgovarati o tome pa je njezina glasnogovornica objasnila u čemu je stvar, 'Sarah ne snima obnažene scene. Točka! To nikada nije bila njezina stvar'.

Oglasila se o skandalu s golim fotkama: 'Bila sam bijesna!'

Emma Watson

 

Teško je zamisliti zvijezdu serijala o malom čarobnjaku 'Harry Potter' obnaženu. Upravo tako i ona sama razmišlja. Uloga Hermione kriva je za to što se Emma ne želi obnažiti pred kamerama. 'Ne želim da me ljudi zaborave kao Hermione. Uistinu sam ponosna na nju'.

Jessica Alba

Ni ova ljepotica ne pristaje na golišave scene na žalost mnogobrojnih obožavatelja. Iako je u 'Sin Cityju' glumila striptizetu, striptiz smo morali zamišljati. Jessica je vrlo jasna kada je u pitanju skidanje pred kamerama: 'Ne snimam obnažene scene. Jednostavno to ne radim. Možda sam zbog toga loša glumica, možda neke uloge neću dobiti, ali previše sam zatvorena po tom pitanju'.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene