Insta tjedan

Gole i ponosne - Poznate ljepotice pokazale svoje čari

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Dame su ovog tjedna odlučile pokazati malo više gole kože.

Početkom tjedna prva se razgolitila ljepotica Care Delevingne koja je u stvari samo pomagala prijateljici.

Pogledaj i ovo Maja Šuput "O bože, ovo je wow!" Je li ovo najsmjelije izdanje Maje Šuput? Strateške je dijelove prekrila na domišljat način, a ispod haljine nije nosila baš ništa!

Slavna manekenka pokazala zaobljeni trbuščić!

Manekenka je odlučila pomoći Edwini Gieve, svojoj rođakinji, koja dizajnira vintage odjeću za trudnice. U tijeku je promocija njezine nove modne linije In Pig, a nekoliko modela promovirala je i lijepa Cara.

Ispod velikih hlača s tregerima naziralo se golo tijelo lijepe manekenke,a iz džepa joj je provirivao ljubimac, zec Cecil.

Dalje, pogledi se nisu skidali s 'golog' tijela slavne pjevačice Rihanne. Modni dizajner Adam Selman odgovoran je za 'skandaloznu' haljinu koju je Rihanna hrabro prošetala s puno samopouzdanja. Inspiracija joj je bila hollywoodska legenda Josephine Baker.

A zanimljivo je bilo i na pripremama prije nego li je izašla na svečanu večeru jer je RiRi i zaplesala seksi 'pobjednički' ples nakon što je osvojila nagradu. Nakon što je pojavila na crvenom tepihu, postala je maštarija muškaraca i žena diljem svijeta koji bi se rado našli u krevetu sa slavnom pjevačicom!

Na ove dvije dive ugledala se i Lady Gaga koja se nakon albuma Art Pop malo smirila, pa uživa u slobodnom vremenu.

Svoje obožavatelje ovoga puta nije iznenadila sa suludim kostimima i šminkom, već upravo suprotno – izgleda kako je najljepša bez šminke.
'Slobodan dan za uspavanu curicu', napisala je Gaga koja je na fotografiji prekrivena samo plahtom.

Za svjetskim trendovima ne zaostaju ni naše ljepotice.
Poznata pjevačica Maja Šuput radi napornim tempom pa je tako svoje obožavatelje na Instagramu počastila fotografijom iz kreveta, dok je još snena.

'Dobro jutro sretni ljudi! Petak, posao, pjevanje, ljubav', napisala je Maja u opisu fotografije na kojoj se vidi da Maja voli spavati bez pidžame.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene