Stiže kraljevska beba

Ovo je soba u kojoj rađa Kate Middleton

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

U tijeku je najiščekivaniji porod godine - Kate Middleton na svijet donosi svoje prvo dijete. Donosimo unutrašnjost sobe u kojoj se odvija porod!

Kate Middleton budućeg kralja ili kraljicu rađa u sobi u kojoj je 1982. godine bio rođen njezin suprug - princ William. Princeza Diana je na odjelu Lindo Wing bolnice St. Mary rodila i svog mlađeg sina, princa Harryja.

Pogledaj i ovo Princ Harry i Meghan Markle Iznenađeni? Evo kako su i kada Meghan Markle i princ Harry saznali da je Kate Middleton bolesna: "Nekoliko izvora potvrđuje da..."

>> PRATITE UŽIVO Počeo je najiščekivaniji porod godine!

No, tamo su rođeni i ostali pripadnici kraljevske obitelji - Peter i Zara Philips (rođaci Willa i Harryja), kao i ostali. Kraljevska obitelj voli na ovom mjestu donositi na svijet svoje nasljednike upravo zbog savršenog omjera profesionalnosti osoblja i luksuza na kojeg su navikli.

Sve o kraljevskoj bebi pratite na DNEVNIK.hr!



Svaka soba ima televizor i satelitsku vezu, radio, sef, telefon kod uzglavlja, internet i frižider. Pacijenti svakog jutra dobivaju novine. O njihovoj prehrani brine poseban nutricionistički tim, a jelovnik se svakome individualno prilagođava.

Ovaj poseban tretman skupo se naplaćuje. Britanski Daily Mail piše kako će boravak Kate Middleton na tom luksuznom odjelu stajati oko 100 tisuća kuna.

Osim ginekologa bolnice St. Mary, o Kate brine bivši ginekolog kraljice Elizabete II., Marcus Setchell, kao i trenutni kraljičin ginekolog, Alan Farthing.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene