Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Rihanna kao velika ljubiteljica tetovaža priuštila si je zadovoljstvo da napravi jednu na tradicionalan, ali i puno, puno bolniji način, a sve je zabilježeno na videu!


Rihanna je tijekom ovog tjedna posjetila Novi Zeland, a tamo se upustila u tetoviranje na način na koji su to nekad činili Maori ratnici.

>> Rihanna obožava hrvatski dizajn - ne odvaja se od ružičastog detalja!

Vezani članci Australija i Novi Zeland: Kao da nema koronavirusa - 6 Ovo nisu arhivske snimke: Na koncertu i utakmici na drugom kraju svijeta deseci tisuća ljudi. I to bez razmaka i maski Emotivni putnici iz Australije sletjeli na Novi Zeland - 3 Suze zbog otvaranja granice nakon godinu dana blokade: "Nisam očekivala da ću biti toliko emotivna"

Nije tajna da je Rihanna velika obožavateljica tetovaža te da ih na svom tijelu ima dvadesetak, ali je po prvi puta na ovaj način odlučila ukrasiti svoje tijelo.

Naime, proces je to koji uključuje 'alate' poput dlijeta i dugog štapa umjesto igle i mašinice. Proces je vrlo bolan, a da ni Rihanni nije bilo lako vidi se na objavljenom videu na YouTubeu.

Nakon tetoviranja Rihanna je bila sva u modricama, a od boli je jedva dočekala da tattoo majstor završi s poslom.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook