Kraljica Elizabeta i Camilla, supruga princa Charlesa, našle su se na meti američkog časopisa 'Globe' čija je naslovnica neugodno iznenadila Britance.


Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Vezani članci Princ Willam, Kate Middleton Vidno ljutit princ William poručio bratu što misli o njegovu intervjuu, ovo je njegov prvi komentar na Harryjeve izjave Princ Charles, princeza Diana Pokušaj otmice, ljubavni trokut, rasistički ispadi, ovo su najveći skandali britanske kraljevske obitelji!

'Kraljica umire'. Tako glasi glavni naslov najnovijeg časopisa 'Globe' koji tvrdi da je britanska kraljica Elizabeta teško bolesna, te da supruga njezinog sina Charlesa, Camilla, planira zasjesti na tron.

Od napisa nisu bili pošteđeni ni princ William i princeza Kate, koji se spominju u kontekstu sukoba koji vlada između kraljice i Camille. Supruga Williamovog oca Charlesa navodno želi spriječiti da William i njegova mlada supruga dođu do trona.

>> Želite posao na kraljevskom dvoru? Plaća je 135 tisuća kuna!

Negativni napisi o kraljevskoj obitelji šokirali su Britance, ali američki časopis 'Globe' poznat je po negativnim napisima, pogotovo o Camilli, koju se u ovom broju časopisa navodi kao uzrok lošeg zdravstvenog stanja kraljice Elizabete.

Iako Buckinghamska palača nije htjela komentirati napise 'Globea' o zdravlju kraljice Elizabete, kraljičin raspored posjeta i događaja u posljednje vrijeme zaista je pun, pa se čini da je to potvrda da je s njom sve u redu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook