Bio je san mnogih dama

Omiljeni šarmer uspio je osvojiti 33 godine mlađu ljepoticu, a njihova ljubavna priča zaista je neobična!

Richard Gere i Alejandra Silva - 3 Richard Gere i Alejandra Silva - 3 Profimedia 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Richard Gere i Alejandra Silva - 4 Richard Gere i Alejandra Silva - 2 Richard Gere i Alejandra Silva - 1 Richard Gere i Alejandra Silva - 4 Richard Gere i Alejandra Silva - 3 Richard Gere i Alejandra Silva - 2 Richard Gere i Alejandra Silva - 1 Richard Gere i Alejandra Silva - 5 Richard Gere i Alejandra Silva - 4 Richard Gere i Alejandra Silva - 3 +20 Richard Gere i Alejandra Silva - 2 Galerija

Poznati holivudski zavodnik Richard Gere zaveo je 33 godine mlađu Alejandru Silvu, a njihova ljubavna priča zaista ima neobičan ljubavni nastavak.

Poznati holivudski glumac i zavodnik Richard Gere bio je san mnogih dama diljem svijeta, a on je itekako imao sreće u životu te uspio zavesti čak 33 godine mlađu španjolsku publicisticu i aktivisticu Alejandru Silvu.

Pogledaj i ovo Richard Gere i Alejandra Silva Dugo ga nije bilo Bivši najseksi muškarac ljubio je redom sve ljepotice, a smirila ga je tek 33 godine mlađa obiteljska prijateljica!

Iako Gere iza sebe ima dva braka, treću je sreću pronašao s Alejandrom, s kojom je i u visokim godinama dobio dvoje dječice.

S obzirom na godine, odmah se može reći da se par zaista zna vrlo dugo, a Richard je Alejandu upoznao još dok je ona bila djevojčica. Glumac je bio prijatelj njezine obitelji, a 2014. godine sudbina ih je spojila u jednom talijanskom hotelu kojim je upravljala upravo Alejandra. Mediji navode kako ih je spojio zajednički prijatelj, a glumac i mlađahna ljepotica odmah su kliknuli.

Alejandra je jednom prilikom rekla kako joj je glumac stalno slao cvijeće i pisao pjesme, a veliku povezanost osjetili su jer su se prilikom upoznavanja oboje nalazili u fazi rastave od svojih supružnika.

I Alejandra ima sinove iz prošlog braka, a ovaj par i dandanas pokazuje kako razlike u godinama ne postoje ako je ljubav iskrena.

''Ja sam najsretniji čovjek u svemiru. Kako da ne budem? Oženjen sam prelijepom ženom koja je pametna, osjećajna, posvećena pomaganju ljudima, zabavna, strpljiva, koja zna oprostiti, koja je odlična kuharica i koja pravi najbolje salate na svijetu. Alejandra meditira, ona je vegetarijanka, sjajna majka, ima dodir anđela… Također je i Španjolka, a to je zemlja kraljeva i kraljica, Cervantesa i Bunuela… Ne može biti bolje od toga'', izjavio je jednom Gere.

''U ovom životu je moralo biti tako. Obećao mi je bar 20 dobrih godina! Moram priznati da ima puno više energije od mene, puno je aktivniji. Teško mi ga je pratiti'', našalila se Alejandra te dodala: ''Ljubavne priče s kompliciranim početkom, u kojima morate zajedno proći teškoće, mogu vas zbližiti… Ja sam sigurno imala sumnje u nekom trenutku. U početku je bio sigurniji od mene. Ali od samog početka osjećali smo da nam je suđeno da budemo zajedno.''

Prije Gerea Alejandra je tri godine bila udana za Govinda Friedlanda te s njim ima sina Alberta.

Gere je prije Alejandre bio u dva braka, s poznatom manekenkom Cindy Crawford početkom devedesetih te s Carey Lowell od 2002. do 2016. godine, s kojom ima sina Homera Jamesa.

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Rico Rodriguez - 3 Rico Rodriguez i Sofia Vergara - 2 Rico Rodriguez i Sofia Vergara - 3 Rico Rodriguez - 1 +17 Rico Rodriguez - 2 Nekad i sad Od bucmastog dječaka iz hit-serije do odraslog muškarca, evo kako danas izgleda svima omiljeni Manny!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Nikolina Pišek i Iva Jerković Nikolina Pišek Nikolina Pišek Nikolina Pišek Ristović +26 Nikolina Pišek i Vidoje Ristović - 2 Celebrity Nikolina Pišek javila se s Krka, na kojem uživa s još jednom lijepom Hrvaticom: ''Ljeto uvijek proleti...''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene