Burne reakcije javnosti

Ovim su potezom William i Kate razljutili sve!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kate Middleton i njezin suprug princ William odlučili su otići na drugi medeni mjesec, a njihov je potez izazvao brojne reakcije javnosti.

Kraljevski par, princ William i Kate Middleton, otputovao je na Maldive, a maleni princ George ostao je s Carole i Michaelom Middletonom. No, njihova odluka izazvala je pravu bujicu komentara na društvenim mrežama, piše Daily Mail.

Pogledaj i ovo Princ William i princ George - 2 vrijeme za njih Princ William u prvom javnom izlasku sa sinom Georgeom nakon što je obitelj objavila da se princeza Kate bori s rakom

Kate i William na drugom medenom mjesecu - zatvorili se na tjedan dana

'Kritičari' na društvenim mrežama kažu kako su krivo postupili, ostavivši sinčića tako dugo samog, a neki od njih su zabrinuti što su ga ostavili samo nekoliko tjedana nakon putovanja na otok Mustique.

Postavilo se i pitanje kako je princ William, kojem već prigovaraju zbog lova u Španjolskoj, mogao zapostaviti svoje obveze na Sveučilištu.

'Stvarno? Ovo bi moglo okrenuti javnost protiv njih...Čini se kako je ovo jedan dugi godišnji odmor za vojvodu i vojvotkinju od Cambridgea', komentirala je jedna blogerica, piše Daily Mail.

'Pa, treba im odmor. Njemu da se oporavi od lova u Španjolskoj, a njoj da se odmori od odmora u Mustiqueu. Mislim da je čak skinula svoju haljinu i par sati 'radila'. Nije ni čudo što je iscrpljena', ironično je odgovorila druga blogerica.

'Volim ih, no ovo me šokiralo. Mislim da su isti kao i stariji članovi kraljevske obitelji. Ne mogu ni zamisliti da ostavim svoje dijete tako dugo', komentirao je jedan bloger.

No, neki su ipak stali na stranu mladih roditelja. 'Ako je dijete u dobrim rukama, zašto ne?', napisala je jedna majka.

Sve u svemu, nadamo se da će se kraljevski par odmoriti, a samo oni znaju što je najbolje za malenog princa.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene