Uspjeli preživjeti

FOTO Oni su izbjegli smrt za dlaku!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Uvijek nam je neizmjerno žao kad neki slavni talent izgubi život, no na svu sreću, ove su zvijezde izbjegle smrt!

Posljednjih godina svjedoci smo preranih smrti mnogih slavnih zvijezda, od glumaca, sportaša do glazbenika. No, ipak postoji i ona druga strana medalje. Ove su slavne osobe pukom srećom izbjegle tragičan kraj, još kao mladi.

Pogledaj i ovo Sharon Stone Živi u strahu Holivudskoj seks-ikoni život se pretvorio u pakao zbog muškarca koji tvrdi da su imali sina: "Ubijen je 1986."

Zvijezde koje su odbile pjesme koje su postale hitovi

Ozzy Osbourne

Legendarni glazbenik doživio je ozbiljnu nesreću na svom imanju u Engleskoj, kada je prilikom pada sa svog četverokotačnog bicikla pao u komu u kojoj se nalazio punih osam dana. Vozilo se prevrnulo preko njega te mu slomilo obje ruke i ramena. Ozzy je tada rekao da se osjećao 'kao da je umro dva puta'.

George Lucas

Tvorac čuvenih 'Ratova zvijezda' želio je biti vozač na utrkama kad odraste, ali mu je jedna nesreća promijenila život. U njega se, naime, zakucao automobil pri brzini od 150 km/h, pri čemu je Lucas pukom srećom i na čuđenje svih preživio.

Martin Lawrence

Zvijezda filma 'Bad Boys' želio je smršavjeti za potrebe jedne filmske uloge pa je na sebe navukao nekoliko slojeva odjeće i otišao na trčanje. Kad se vratio s treninga, doživio je srčani udar zbog kojeg je tri dana bio u komi. Srećom, susjeda ga je vidjela kako leži na podu svoje kuće te obavijestila hitnu pomoć, a glumac se nakon tri dana probudio iz kome.

50 Cent

Priča poznatog repera pretvorena je u film. Naime, u njega su pucali gangsteri i pogodili ga s čak devet metaka, od kojih mu se jedan još uvijek nalazi u vratu. Tragedija se dogodila ispred doma njegove pokojne bake, a 50 Cent je nekim čudom uspio preživjeti.

Sharon Stone

Holivudski seks simbol Sharon Stone pretrpjela je moždanu aneurizmu kad je bila jako mlada, a zbog nje je doživjela i izljev krvi u mozak. Poslije ekstremno riskantne šestosatne operacije, kirurzi su spasili život slavnoj glumici. Sharon je potom izjavila da je dok je bila u nesvijesti vidjela brojne mrtve ljude i razgovarala s njima.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene