Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Svijet glazbe ponekad zna biti okrutan, a izgleda da samo najsnalažljiviji mogu do prave pjesme.


Većina pjesama koje su harale svjetskim top listama nisu napravljene za izvođače koji ih sada pjevaju. Evo nekih od pjesama koje su, kada ih je autor pisao, bile namijenjene drugim pjevačima.

VIDEO Pokazala im kako se to radi!

Vezani članci Rihanna Prvo se zamotala od glave do pete, a onda se poprilično razgolitila u prozirnoj suknji Sam Asghari i Britney Spears (Foto: Instagram) Britney Spears treći put ide pred oltar, zaručila se za 12 godina mlađeg ljepotana, u čije namjere neki još sumnjaju

Hit koji je proslavio Rihannu, 'Umbrella' nije se trebao nalaziti na njenom nosaču zvuka već je tu pjesmu trebala pjevati Britney Spears.

Pjesma 'Disturbia' koju pjeva Rihanna prvotno je bila napisana za Chrisa Browna s kojime je pjevačica bila u vezi, a njihova je ljubav završila kada ju je brutalno pretukao.

Britney je izgleda prava lukavica što se pjesama tiče. Pjesmu 'Toxic' trebala je pjevati Kylie Mnogue, ali Britney je bila brža i zgrabila ju. No, pop princeza tu izgleda nije stala, hit 'I'm slave 4U' bila je napisana za Jackson, ali kad se Britney nešto svidi nema šale s njom.

Justin Timberlake imao je sreće. 'Rock you body' bio je hit za Michaela Jacksona, a njegov autor je Pharell Williams. Pokojni Michael pjesmu je odbio pa je ona pripala Justinu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook