Gledatelji "Backstagea s Miom" i showa "Supertalent" ove će nedjelje imati priliku osvojiti vrijednu nagradnu.

Galerija


Emisija "Backstage s Miom" novitet je i pojačanje sedme sezone hit-showa "Supertalent", koju možemo pratiti na YouTube kanalu Nove TV i koja iz tjedna u tjedan privlači sve veći broj gledatelja.

Vezani članci Hayford Okine U backstageu Supertalenta jedan od natjecatelja zubima je "zgrabio" menadžera Stevieja Starra Janko Popović Volarić Žiri Supertalenta bio je jako uzbuđen pred finale showa, a sve je snimila kamera u backstageu

Ove nedjelje, osim što će nam otkriti što se zapravo događa iza pozornice, u backstageu showa, voditeljica Mia Kovačić pripremila je pravu poslasticu.

Naime, tijekom live streama ona će gledateljima postaviti kreativni zadatak, odnosno pitanje, a najkreativniji komentar na YouTube kanalu bit će nagrađen S.Oliver poklonom-bonom u vrijednosti od 500 kuna. Pobjednik će biti objavljen tijekom live streama, kao i na Facebook stranici Supertalent.

Pravila kreativnog sadržaja pročitajte na službenoj stranici novatv.hr.

Zato ne propustite treću emisiju uživo showa "Supertalent" i "Backstage s Miom", koji su na rasporedu već ove nedjelje 8. prosinca u 20:10 na Novoj TV.

Sve o showu "Supertalent" pratite na službenoj stranici.

''Backstage s Miom'' pratite na YouTube kanalu Nove TV!