Clintonovi

Privatni trenuci koje nismo često viđali: 'Jedna od mojih najdražih fotki!'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kako bi proslavila činjenicu što joj se slavni tata priključio Twitteru, 33-godišnjakinja je objavila privatnu fotografiju.

I zaista je razgalila brojna srca: Chelsea Clinton je putem Twittera objavila zajedničku fotku s tatom Billom Clintonom.

Pogledaj i ovo Bill Clinton, Monica Lewinsky preljubnička afera Svi je pamte kao ljubavnicu američkog predsjednika, a 25 godina nakon velikog skandala teško ju je prepoznati, izgleda bolje nego tada!

Na crno bijeloj fotografiji Chelsea uživa u tatinom naručju, a Bill s osmijehom na licu i odjeven u odijelo s kravatom zabavljao se igrom s kćerkom jedinicom.

>> Zavirite u luksuzni dom koji se prostire cijelom ulicom!

'Jedna od mojih najdražih fotografija - moj tata i ja! On je tek stigao na Twitter', napisala je Chelsea ispod fotografije.

Inače, Billov novi Twitter profil je u samo 24 sata prikupio preko 400 tisuća fanova. A zasigurno će nešto i 'naučiti' od svoje kćerke koja suvereno vlada Twitterom već nekoliko godina. Chelsea Clinton ima oko 200 tisuća fanova, a kada je poželjela majci Hilary brzo ozdravljenje,nakon što je završila u bolnici, njezin tweet je prikupio gotovo 8 tisuća lajkova, a retweetalo ga je 2 tisuće ljudi.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene