O čemu je tu riječ?

Ovako to zvuči kad članica žirija provocira: ''Vidi se da si dirkanje savladao s Nives Celzijus...''

Mario Valentić - 1 Mario Valentić - 1 Nova TV 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Mario Valentić - 1 TLZP: Mario Valentić kao Sean Paul Mario Valentić - 3 Mario Valentić - 4 Mario Valentić - 5 Mario Valentić - 6 Mario Valentić - 2 Mario Valentić - 3 Mario Valentić Mario Valentić +0 Mario Valentić Galerija

Mario Valentić u novoj emisiji showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' imao je dvostruku ulogu. Odradio je izvedbu i u muškoj i u ženskoj varijanti - Seana Paula i Becky G.

Marija Valentića prošle smo nedjelje gledali u dvostrukoj ulozi. Naime, za sedmu emisiju showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' pretvorio se u Seana Paula i Becky G.

Pogledaj i ovo Goran Navojec, Minea, Antonija Šola kao Goran Karan, TLZP "to je bila potreba" Evo zašto je Minei trebalo malo nježnosti, nije se ustručavala ni zatražiti je: "Pa daj me zagrli!"

Evo kako su viđeno doživjeli članovi žirija. 

''Odlično je počelo, krene muzika i odjednom ogromna osoba na ekranu i malo se prepadneš, podvojeni osjećaji'', iskreno je komentirao Mešin. 

''Samo ću ti reći - ne daj se, Mario. Ja sam uz tebe, iako je Becky bila malo zastrašujuća'', komentirala je Indira, a onda je na red došla Nives. 

''Dojmila me se Becky, vidi se da si dirkanje savladao s Nives Celzijus. I sad si to dodatno savladao, mislim da je ovo bio dokaz da je pjevanje u ovom showu precijenjeno, ovo mi je bilo zabavno'', rekla je Nives aludirajući na Marijevu raniju transformaciju s početka showa kad je bio upravo Nives i pjevao njezinu pjesmu ''Odjebando''. 

Sve novosti pratite na službenoj stranici showa ''Tvoje lice zvuči poznato''.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Fabijan Pavao Medvešek - 1 Fabijan Pavao Medvešek - 2 Fabijan Pavao Medvešek - 3 TLZP: Fabijan Pavao Medvešak kao Bon Jovi +6 Fabijan Pavao Medvešek - 2 Celebrity Zaljubljeni pogled koji Nives Celzijus nije mogla sakriti: ''Umirujem srce, ne znam kako da se nosim s tim...''

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene