'Obožavam transformacije'

Ovako se zvijezda priprema za film koji će se snimati u Dubrovniku

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Glumac Dwayne Johnson je na Twitteru objavio fotografiju na kojoj se može vidjeti njegova preobrazba u novog lika - Herkula.

Zvijezda filmova 'Brzi i žestoki', 'Povratak mumije' i 'Kralj škorpiona', 41-godišnji Dwayne Johnson, uživa u preobrazbi u najjačeg čovjeka na svijetu - Herkula, za potrebe istoimenog filma koji će se, u vrhunskoj produkciji MGM-a i Paramounta, dijelom snimati i u Dubrovniku.

'Trosatna dnevna procedura na kojoj rade nekoliko puta za Oscara nominirani make up umjetnici. Obožavam transformacije', napisao je Johnson na Twitteru, pokazavši time i koliko uživa u snimanju ovog filma i preobrazbama u moćnog Zeusovog sina.

Pogledaj i ovo showbuzz svi su stali pogledati Procurile nove fotke sa snimanja popularne američke serije u Dubrovniku, evo čime je holivudska ekipa privukla pažnju

>> Nakon operacije probudio se jači nego ikad!

Podsjećamo, u intervjuu za MTV početkom travnja ove godine Dwayne Johnson je pričao o svojoj ulozi Herkula u novom filmu koji se snima i u Hrvatskoj, a kojeg režira Brett Ratner.

'Kad sam stigao u Hollywood prije 15 godina, na umu sam imao film poput Herkula. Jedva čekam da počnemo snimati u Hrvatskoj, snimamo i u Budimpešti. Pripremam se za ulogu skoro godinu dana', ispričao je Dwayne za MTV.

'Kad sam bio klinac, Herkul je bio moj heroj. Zamišljao sam ga kao mnogo dramatičnijeg lika koji preživljava nemoguće uvjete, cijelo vrijeme razmišljam o tome', rekao je.

Film u kina dolazi 25. srpnja 2014. godine.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene