Premijera Spartaka

Prošlo je 17 godina - Sjećate se Xene ratnice?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Premijera treće sezone nazvane 'Spartacus: War of the Damned' održana je u Los Angelesu i pritom je okupila zvučna imena ovog spektakla.

Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Pogledaj i ovo Lucy Lawless (Foto: Profimedia) Izbjegava medije Sjećate se Ksene princeze ratnice? Ne izgleda ni približno onako kako je pamtite

Naravno, najveća zvijezda je bio sam Spartak - glumac Liam McIntyre koji je zamijenio u ovoj ulozi glumca Andyja Whitmana koji je preminuo nakon prve sezone.

>> Serija puna orgija i krvi odsad u necenzuriranom izdanju!

Liam je na crvenom tepihu bio odlične volje pa je paparazzima rado pozirao s djevojkom Erin Hasan. Dio atmosfere s premijere pogledajte u priloženoj galeriji fotografija.

 

Na premijeri zablistala i 'Ksena: Princeza ratnica'

Prošlo je 17 godina otkako je ova glumica prvi put zakoračila na male ekrane kako Ksena: Princeza ratnica.

Lucy Lawless danas izgleda miljama daleko od ove svoje slavne uloge koja ju je zapravo i proslavila. Kako izgleda kao 44-godišnja majka i supruga pokazala je na crvenom tepihu premijere treće te ujedno i posljednje sezone ultra popularne serije Spartak koju možete gledati i na platformi Oyo.hr.

Podsjećamo, upravo je Lucy kao Ksena postala lezbijska ikona zbog svoje veze u seriji s Gabrielle. Nakon 134 epizode serija se prestala proizvoditi 2001. godine, a Lucy je postala domaćica. Ubrzo nakon toga glumila je i u nekim drugim serijalima no tek se sa Spartakom vratila u punom sjaju.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene