Nigdje bez naočala

Fotografija otkrila kako su miljenik žena Vrsaljko i njegova supruga izgledali na dan vjenčanja

Šime Vrsaljko (Foto: Instagram) Šime Vrsaljko (Foto: Instagram) Instagram 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Šime Vrsaljko (Foto: Instagram) Vrsaljko (Foto: Profimedia) Šime Vrsaljko (Foto: Instagram) +0 Šime Vrsaljko vjenčanje (Foto: Instagram) Galerija

Markantni Zadranin postao je velika zvijezda nakon Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji.

Markantni Zadranin postao je velika zvijezda nakon Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji.

Pogledaj i ovo Deva Cassel Ima i novost za pohvaliti se! Kći jedne od najljepših žena svijeta sve više nalikuje na nju, njezinoj ljepoti ne prestaju se diviti: "Stvarno princeza!"

Radi se o 26-godišnjem Šimi Vrsaljku koji je postao vruća medijska roba nakon povratka u Hrvatsku, a posebno je popularan među pripadnicama ljepšeg spola koje su doslovno poludjele za njim.

Na njihovu žalost, njegovo srce već neko vrijeme pripada samo jednoj, crnokosoj Mateji koja mu je supruga postala 2017. godine, a par je nedavno dobio i prvo dijete, sinčića Brunu.

Šime Vrsaljko (Foto: Instagram) Šime Vrsaljko (Foto: Instagram) Foto: Instagram

Šime ne skriva koliko je zaljubljen u svoju lijepu suprugu, a njome su oduševljeni i njegovi obožavatelji koji joj stalno dijele komplimente na račun izgleda, a nedavno su ju usporedili i s talijanskom glumicom Monicom Bellucci koja se opravdano smatra jednom od najljepših žena svijeta.

A kako su Šime i Matea izgledali na dan vjenčanja, imali smo priliku vidjeti kada se jedna od fotografija s istog počela kao luda dijeliti po društvenim mrežama.

 

A post shared by @sime.vrsaljko.fans on

Šime je tako blistao u plavom odijelu i bijeloj košulji, dok se Matea odlučila za kratku i vrlo jednostavnu vjenčanicu koja je otkrila tetovažu na njezinom ramenu.

Mladenka nije pretjerivala niti sa detaljima, a oboje na fotografiji poziraju sa sunčanim naočalama te velikim osmijesima.  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene