Opa!

Ovako izgleda kad se manekenke opuste: Ljepotice uživale na podiju!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ljepotice i sportaši zagrijali su zagrebački jesenski vikend! Restoran, lounge i klub Choice pripredio je vikend ispunjen dobrim vibracijama i najavio zanimljivu zimu!

Plesna energija vladala je ovog vikenda u Zagrebu. Popularni restoran, lounge i klub Choice priredio je vikend za pamćenje a na plesnom su se podiju izmjenjivali Lana Pavić, manekenke Iris Rajčić i Vedrana Linardić, rukometni reprezentativac Hrvatske i igrač RK Zagreb CO Stipe Mandalinić i brojni drugi.

>> Vedrana Linardić u novom spotu Snoop Dogga!


'Odlično sam se provela s društvom, a moram priznati da se već dugo nisam ovako rasplesala. Veselim se danima blagdana koji nas uskoro očekuju i kuhinji moje mame koja mi malo nedostaje kada sam u Zagrebu', izjavila je uvijek dobro raspoložena manekenka Vedrana Linardić.



Prekrasan ambijent, najnoviji svjetski i domaći hitovi prava su kombinacija za tmurne jesenske dane, te odličan uvod u sezonu zimskih partija koji su pred nama.

Restoran, lounge i klub Choice gostima nudi egzotičan izbor specijaliteta, kombinirajući svježinu domaćih sastojaka i najbolje čuvanih recepata iz cijelog svijeta kako bi stvorili menu koji je jednostavno bez premca u okusu i raznolikosti.



Ukusna i profinjena jela naše kuhinje poslužuju se u romantičnom i ugodnom ambijentu a kako bi užitak bio potpun i kako bi sva osjetila bila zadovoljena. Night club Choice najbolji je izbor za zabavu koji će noćni život grada Zagreba podignuti na višu razinu. Svakog petka očekuju nas nastupi grupe Joy koja vrhunskom live svirkom stranih I domaćih hitova priređuje nezaboravne tulume, dok nas subotom očekuje nezaboravan party uz DJ-a i live bend.
 

Pogledaj i ovo Tihana Harapin Zalepugin i Anica Kovač nepoznati detalji iz karijera Koja je naša poznata manekenka Tihanu Harapin Zalepugin s Tajlanda zvala u suzama: ''Plakala je i onda sam ja rekla, vraćaj se!''

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene