Nezgodno mjesto

VIDEO Ovaj neugodan zagrljaj DiCaprio nije očekivao...

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Ponekad nam jednostavno treba zagrljaj. Sigurno ga ponekad treba i Leonardo DiCaprio. No, ovako nešto.... morate pogledati!

Slavni glumac Leonardo DiCaprio vjerojatno je navikao na horde obožavatelja koji ga čekaju na svakome koraku, ali čini se kako ga ništa nije moglo pripremiti na nezgodni trenutak u kojem se zatekao na crvenom tepihu tijekom Santa Barbara Film Festivala.

Pogledaj i ovo Kelly Rohrbach i Leonardo DiCaprio - 3 pamtimo je i iz Baywatcha Nakon prekida s Leonardom DiCaprijom utjehu je pronašla u milijarderu, a njene nove fotografije otkrile su lijepe vijesti!

Slavni Leo otkrio svoje siromašno djetinjstvo!

Naime, tijekom dolaska na festival, obožavatelj Vitalli Seduik toliko se oduševio što je vidio svog omiljenog glumca te je uspio dotrčati do njega i - zagrliti ga oko noge. Nakon nekoliko neugodnih sekundi, zaštitari su prekinuli 'zabavu' i udaljili ga od slavnoga glumca.

Čini se kako se DiCaprio nije previše uznemirio zbog neuobičajenog zagrljaja budući da je imao smješak na licu.

Ovo nije Seduikov prvi pokušaj fizičkog kontakta sa slavnim osobama. Nedavno je pokušao doći do Bradleyja Coopera na dodjeli SAG nagrada, a 2012. godine pokušao je (no nije uspio) poljubiti Willa Smitha.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene