'Gospodar vjenčanja' - Ovaj čovjek bio je lažni kum na preko tisuću vjenčanja

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Od 15.1. u domaćim kinima – Cineplexx vas poziva na Comedy Night!

Dnevnik.hr ekskluzivno vam predstavlja prilog o snimanju ove nadolazeće komedije!

Pogledaj i ovo showbuzz dokumentarni filmovi Počinje 11. ZagrebDox - pogledajte što vas čeka

Zamislite situaciju u kojoj se dan vjenčanja s osobom iz vaših snova opasno približava, a vi još uvijek nemate kuma. Svi, baš svi prijatelji, poznanici, bliža i dalja rodbina otkazali su vam u zadnji čas (ili ih uopće nije briga za činjenicu što se ženite) i nalazite se pred zidom. Što biste u takvoj situaciji učinili? Upravo tvrtka Kum d.o.o. nudi savršeno rješenje za vas: lažne kumove!

'The Interview' - Sjeverna Koreja osudila je prikazivanje spornog američkog filma

Ekskluzivno na portalu dnevnik.hr pogledajte prilog o snimanju hit komedije „Gospodar vjenčanja“ i upoznajte Jimmyja Callahana (kodno ime: Bic Mitchum) vlasnika spomenute tvrtke koja se bavi iznajmljivanjem lažnih kumova i djevera. A upravo je to ono što će biti potrebno Dougu Harrisu, mladiću koji se uskoro ženi s Gretchen i koji treba ne samo kuma, već i sedmoricu djevera.

Doug Harris simpatičan je, ali društveno asocijalan mladoženja s velikim problemom: njegov dan vjenčanja opasno se približava, a on još uvijek nema kuma. Uz nešto malo manje od dva tjedna koliko mu je preostalo do ženidbe s djevojkom njegovih snova Doug potraži pomoć Jimmyja Callahana vlasnika i Predsjednika Uprave tvrtke „Kum d.o.o.“ – kompanije koja osigurava lažne kumove za vjenčanja mladoženjama kojima su isti potrebni. Ono što slijedi je nevjerojatna humoristična šarada dok njih dvojica pokušavaju uspjeti u svojoj prevari, ali i činjenica da se između dvojice do jučer nespojivih tipova rađa pravo prijateljstvo...

Glavne uloge u hit komediji „Gospodar vjenčanja“ ostvarili su Kevin Hart, Josh Gad i Kaley Cuoco-Sweeting. Scenarij su napisali Jeremy Garelick i Jay Lavender koji su također potpisnici scenarija za odličnu komediju „Prekid“ s Vinceom Vaughnom i Jennifer Aniston u glavnim ulogama.

Hit komedija „Gospodar vjenčanja“ u domaća kina stiže 15.1., a tim povodom Cineplexx kina organziraju Comedy Night. Potražite dobru atmosferu jer uz film očekuje vas nastup stand up komičara iz Studija smijeha. Kinoulaznice su u pretprodaji!
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene