Kritičari nikad zadovoljni

Fotografija koja je mnoge šokirala... čak i uvrijedila!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Najnovije izdanje časopisa Elle svojom naslovnicom je izazvalo val kritika.

Glumica Melissa McCarthy jedna je od trenutno najzanimljivijih hollywoodskih glumica pa ne čudi što ju je časopis Elle proglasio jednom od njihovih top 2013 'Žena u Hollywoodu' te je stavio na naslovnicu svog izdanja za mjesec studeni.

Glumica poznata po ulogama u humorističnim filmovima, na naslovnici časopisa Elle pojavila se odjevena od glave do pete, zaogrnuta širokim kaputom ispod kojega se nije vidjelo ništa od njezine punašne figure.

Iako smo naviknuli kako većinu ljudi šokiraju golišave fotografije, za nepovjerovati je kako je i ovakvo izdanje zvijezde uspjelo podići prašinu. Na sebi svojstven način, naravno.

Mnogi 'kritičari' su uredništvu Ellea zamjerili 'skrivanje' tijela punašne glumice, za razliku od mnogih njezinih prethodnica koje su svoja isklesana tijela pokazale u pravilu minimalistički odjevene. Tvrde kako je naslovnica uvredljiva za punašnije osobe.

Iako bi se ova politika jednog modnog časopisa zapravo trebala dočekati s pljeskom jer su odlučili punašnije žene također istaknuti na naslovnici, izgleda kako ni to područje djelovanja nije pošteđeno kritičkih osvrta.

Časopis je tako kritiziran kako je skrio Melissino tijelo ispod prevelikog kaputa i kako to nije u redu s obzirom na izdanja ostalih zvijezda koje se pojavljuju na naslovnicama Ellea.

No, uredništvo ovog renomiranog časopisa objasnilo je svoj postupak u priopćenju javnosti.

'Na svim našim snimanjima stilisti u dogovoru sa zvijezdama koje ćemo prikazati na naslovnici izabiru komade odjeće u kojima se one osjećaju ugodno. Praksa ni u ovom slučaju nije bila drugačija. Melissi se svidio ovaj izgled i zaista je božanstvena na naslovnici. Ponosni smo na ovu naslovnicu koju upravo ona krasi', stoji u priopćenju.

Pogledaj i ovo showbuzz Što je sve propustila? Nakon 23 godine braka muž je šokira zahtjevom za razvod, a onda počinje njezina nova životna priča i ostvarenje snova

Što mislite o ovoj naslovnici?

  • Super je da su na naslovnice časopisa napokon dospjele i punašnije žene
  • Kritičari su u pravu - Glumica je previše odjevena. Kao da je skrivaju pod tim ogromnim kaputom.

Ukupno glasova:

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene