Neće ga učiniti sretnijim

Otvoreno priznao: Latino zavodnik ne planira stati pred oltar

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Čini se kako se latino zavodnik ne planira ženiti.

Slamatelj ženskih srca Enrique Iglesias priznao je kako ne vidi svrhu ženidbe. Srećom, njegova djevojka Anna Kournikova misli isto.

Pogledaj i ovo Anna Kournikova (Foto: Instagram) Skrivaju privatni život Tajila je da čeka treće dijete s latino zavodnikom, a sada je objavila njihove preslatke fotografije

Pjevač je progovorio o svojoj dugogodišnjoj vezi s bivšom tenisačicom u intervjuu za CBS Sunday Morning te je priznao kako se ne planira ženiti.

Glazbeni dvojac u moru golotinje!

'Nisam protiv braka. Ali kad ste s nekim dugo vremena, ne mislim da bi brak pridonio tome da postanete više bliski. Mislim da nas brak ne bi učinio ništa sretnijima nego što jesmo', rekao je pjevač.

Među 38-godišnjim Enriqueom i 32-godišnjom tenisačicom zaiskrilo je tijekom snimanja spota za njegov hit 'Escape'. 'Smatrao sam da je najbolja cura na svijetu za mene. I jednostavno smo se zbližili', priznao je.

Također je progovorio i o glasinama da se udaljio od svog oca Julija Iglesiasa.

'Volim ga i poštujem. No, ne viđamo se često. On zna da ako me ikad bude trebao, prvi ću biti tu za njega', rekao je pjevač.

Enrique bi 18. ožujka trebao izdati novi album 'Sex and Love', a prema nazivu albuma sumnjamo da će se i Anna pronaći u stihovima njegovih pjesama. ;)

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene