Veselo

VIDEO: Maja Šuput voditelja zalila šampanjcem!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Iako je 'elegantno' otvorila čep, voditelj je ostao zaliven...

'Vidiš kako sam elegantno otvorila čep', smijala se Maja pravdajući se da nije njena krivica što je boca bila pod pritiskom i što je zalila Petka. Šuputica je čitavih dva sata svirkom uživo zabavljala slušatelje pjevajući hitove: Neprilika, Nevaljala, Raj i pakao, Djevojačko veče te po prvi puta uživo novi singl Amnezija.

Pogledaj i ovo Maja Šuput "Joj, kako slatko!" Šuput pokazala kako Bloom budi tatu ranom zorom, njemu je to bio urnebes, ali Nenadu baš i ne: "Ovo je gore nego u vojsci!"

'Već sam jako dugo sama, ali znam da negdje postoji onaj pravi!'

Upravo zbog toga autor pjesme Boytronic iz ET-ja pjevačici je na poklon donio kapsule Ginko za bolje pamćenje, a prijateljica Lana Čermak prepričala prigodnu anegdotu. 'Dok smo slavile njezin rođendan, zaustavila me policija i ostala sam bez vozačke, a Maja je ostala bez auta. Nije se mogla sjetiti gdje ga je ostavila pa je otišla kući taksijem', rekla je prijateljica.

Gosti iznenađenja samo su se redali. Dvojac iz ELFSa, Ivan Tandarić i Aleksandar Šekuljica potužili su se da ih Maja rijetko vodi na tulume, ali da obožavaju s njom raditi.

Na poklon su joj donjeli prvi primjerak njihovog novog parfema. U publici je bila i Majina prijateljica Duda Lovrić iz osnovne škole, koja je izjavila da se Maja nije nimalo promijenila, a jedna od obožavateljica je priznala da će uskoro istetovirati Majine inicijale na tijelu.

Slavlju su se pridružili i autori većine Šuputićinih pjesama: Antonija Šola i Branimir Mihaljević. 'Dok pišemo za Maju uvijek su to neke zabavne situacije', rekao je Mihaljević, a Šuputica ga pitala: 'Hoćeš reći da za mene pišete pijani', što je nasmijalo cijelu dvoranu.

Šola je rekla da za Maju ima uvijek jako puno ideja, pa nekad napiše pjesmu za nekog drugog, ali joj Maja bude inspiracija. Najveće iznenađenje bilo je kad se u studiju pojavio Mate Bulić. Preknuo je Majin koncert kako bi zajedno otpjevali duet Dvije lude. 'Ovo mi je prvi pehar u životu', komentirala je Šuput dar koji je dobila od svog kolega, koji ju je pozvao da pomognu Mladenu Grdoviću u borbi protiv alkohola.

'Jako ga volim, ali jedan dan je samo prošao uz mene kao da sam spomenik i onda se nakon deset metara vratio jer je shvatio da sam to ja', ispričao je Bulić, a Maja dobacila. 'Meni se neki dan dogodilo da mi je jedan kolega rekao, drago mi je da su naše Slavonke uspješne. Pitam ja kako to mislite. Pa ti si Vesna Pisarović. Zamijenio me, a nije čak ni bio pijan' rekla je Maja.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene