Meghan i Harry zaposlenike su o otkazima obavijestili u siječnju, a kraljevska obitelj zadržat će tek jednog ili dvoje od njih, dok će većina dobiti otpremnine oko kojih pregovaraju.

Galerija


Meghan Markle (38) i Harry (35) sa svojim sinom devetomjesečnim sinom Archiejem više se ne vraćaju živjeti u Veliku Britaniju. Javnost je to zaključila nakon što su supružnici zatvorili svoj ured u Buckinghamskoj palači i otpustili 15 ljudi.

Vezani članci Princ Harry, princ William Otkriveni novi detalji svađe između prinčeva Harryja i Williama, razlog njihovih trzavica uvijek je isti Princ Harry i Meghan Markle - 2 Harry i Meghan pristali na nešto što nikad ne bi pomislili: ''Bit će to drugačije od onog na što smo navikli''

Meghan i Harry svoje su zaposlenike o otkazima obavijestili u siječnju, a kraljevska obitelj zadržat će tek jednog ili dvoje od njih, dok će većina dobiti otpremnine oko kojih pregovaraju. Glasnogovornik je obavijestio javnost kako su kraljica Elizabeta II. (93), princ Charles (71) i princ William (37) odlučili ne komentirati zapošljavanja i otpuštanja, no svjesni su da zatvaranje ureda zahtijeva rješavanje viškova.

Među otpuštenima su Harryjeva koordinatorica programa Clara Loughran, koju je često hvalio, a držala je buket Meghan na vjenčanju. Ni Sara Latham, koja je radila za Baracka Obamu i Hillary Clinton, navodno više nije na popisu zaposlenika. Latham, stručnjakinja za odnose s javnošću, bila je cijenjena među kraljevskom obitelji, a organizirala je Harryjevu i Meghaninu turu po Australiji i Africi. Za svoj odani rad postala je članica Kraljevskog viktorijanskog reda.

Odbjegli Meghan i Harry, kako tvrdi britanski Daily Mail, trenutačno žive u vili nepoznatog dobročinitelja milijardera u Vancouveru.

 

Ovih 10 slavnih parova dokazuje da ljubav može pobijediti sve, donosimo njihove zanimljive priče