''Traži se voda''

Hrvatski glumac u iščekivanju razorne oluje na Floridi: ''Nadamo se najboljem, očekujemo najgore''

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Otokar Levaj i supruga Dunja Bedenko pripremili su se za razornu oluju.

Otokar Levaj i njegova supruga Dunja Bedenko proživljavaju pravu dramu na Floridi. Strašna oluja koja hara dijelom Amerike Levaja je natjerala da se dobro pripreme da ne bi bez nečega slučajno ostali.

Pogledaj i ovo In Magazin: Otokar Levaj Uživa u životu Najljepši poklon za 78. rođendan: Znamo što je to glumac Otokar Levaj dobio i zašto se smatra najsretnijim hrvatskim umirovljenikom!

''Tata nam se javio sinoć. Rekao nam je da su se dobro pripremili. Nabavili su gorivo, hranu i vodu, ali nam se od jučer nisu javili. Nadamo se da će sve proći u najboljem redu budući da su do sada opasnosti zaobilazile Bradenton, gradić na Floridi u kojem žive'', rekao je Levajev sin Marin za 24 sata.

''Za sada je pripremno stanje. Bili smo na mjestu gdje daju vreće za pijesak i napunili smo tridesetak. Na ulici se ne događa ništa iz čega bi se dalo zaključiti da se nešto događa. U trgovinama je pak drugačije stanje. Ljudi kupuju potrepštine, najviše se traži voda. Ipak, Irma je još relativno daleko. To je kao kad idete liječniku i čekate dijagnozu – nadate se najboljem, a očekujete najgore'', rekao je Otokar koji se skupa sa suprugom dobro pripremio za dolazak razorne oluje Irma.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene