Majci Ecclestoneove supruge Fabiane Flosi prijetili su nožem i natjerali je da uđe u automobil koji su specijalci pronašli 40-ak kilometara od kuće iz koje je nestala.


Punica prvoga čovjeka Formule 1 Bernieja Ecclestonea oteta je u petak u Sao Paulu, a otmičari traže vrtoglavu otkupninu, pišu vodeći brazilski dnevni listovi.

Aparecide Schunck za vrijeme otmice bila je u kući s dvije sluškinje, jedna je otvorila vrata kad su im pozvonili lažni dostavljači, a otmičari su tada zatočili sve žene. Na kraju oteli samo punicu Bernija Ecclestonea.

 

 

Majci Ecclestoneove supruge Fabiane Flosi prijetili su nožem i natjerali je da uđe u automobil koji su specijalci pronašli 40-ak kilometara od kuće iz koje je nestala. Trenutno forenzičari pregledavaju pronađeno vozilo, ali o otetoj i dalje nema traga ni glasa.

'Malo tko u naselju Interlagos u São Paulu, iz kojeg je Aparecida nestala prošli petak, uopće zna da je ona punica Bernieja Ecclestonea. Zbog toga vjerujemo da su otmicu izveli outsajderi iz Europe', tvrde iz brazilske policije, a o otmici punice jednog od najbogatijih Britanaca pišu svi svjetski mediji.

Upravo zato, počelo se šuškati da je ova otmica pomno isplanirana od prije.

Bernie na svom računu ima 22 milijarde kuna i ta ga činjenica svrstava među četiri najbogatija čovjeka u Velikoj Britaniji. Navodno otmičari traže iznos od 250 milijuna kuna i to predstavlja najveću otkupninu ikad traženu u Brazilu.

Pojavile su se i informacije da se već zna identitet otmičara, ali još uvijek nisu locirani pa se zbog sigurnosti 67-godišnje Aparecide Schunck njihova imena ne pojavljuju u medijima.